Better Oboe Reeds - by Ole-Henrik Dahl

A book by Danish oboist Ole-Henrik Dahl about the search for the perfect reed

NB.: In Danish 

95,00
Model: Z11990
Description

Denne bog handler om obo-rør. Og det er nok lidt af en niche. For at undgå forvirring, tillader vi os at bringe to produktbeskrivelser:

Beskrivelse fra forlaget:
Ole-Henrik Dahls bog henvender sig til alle uanset niveau og alder. Bogen er med masser af gode tips og tricks.
En god start for alle med interesse i obo-rør. alm. tips og en guide til de værktøjer man får brug for, når man skal igang med at producere obo-rør.

Beskrivelse fra en kunde:
På jeres hjemmeside står der, at den henvender sig til alle uanset niveau og alder. Og at ”Bogen er med masser af gode tips og tricks.” Jeg modtog bogen tirsdag eftermiddag – og bladrede den igennem i går. Må indrømme, at jeg blev fælt skuffet. Bogen er en (noget tør) beskrivelse af et forsøg på at lave det perfekte rør. Med nogle meget specifikke værktøjer, som en almindelig interesseret ikke har til rådighed. Bogen er med andre ord slet ikke ”en god start for alle med interesse i obo-rør”, og der er heller ikke nogen ”guide til de værktøjer, man har brug for, når man skal i gang med at lave sine egne rør”. Det er en total nørd-bog for top-professionelle, hvis I spørger mig. Og dermed noget helt andet end hvad I skriver på hjemmesiden. Sjovt for Goldschmidt – ikke for mig ;-)

Featured Recommendations
You might also want
Others also bought
Reviews

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review:
Visit us in Copenhagen

Our shop has been located in the center of Copenhagen since 1796.

Mon-Fri: 10:00 - 17:00
Saturday: 11:00 - 14:00
Sunday: Lukket

Reviews