Better Oboe Reeds - by Ole-Henrik Dahl

Her er bogen om jagten på det perfekte obo-rør. Hvilket muligvis er en smule nørdet, men også ret imponerende hvis man går op i den slags.

95,00
Model/varenr.: Z11990
Varebeskrivelse

Denne bog handler om obo-rør. Og det er nok lidt af en niche. For at undgå forvirring, tillader vi os at bringe to produktbeskrivelser:

Beskrivelse fra forlaget:
Ole-Henrik Dahls bog henvender sig til alle uanset niveau og alder. Bogen er med masser af gode tips og tricks.
En god start for alle med interesse i obo-rør. alm. tips og en guide til de værktøjer man får brug for, når man skal igang med at producere obo-rør.

Beskrivelse fra en kunde:
På jeres hjemmeside står der, at den henvender sig til alle uanset niveau og alder. Og at ”Bogen er med masser af gode tips og tricks.” Jeg modtog bogen tirsdag eftermiddag – og bladrede den igennem i går. Må indrømme, at jeg blev fælt skuffet. Bogen er en (noget tør) beskrivelse af et forsøg på at lave det perfekte rør. Med nogle meget specifikke værktøjer, som en almindelig interesseret ikke har til rådighed. Bogen er med andre ord slet ikke ”en god start for alle med interesse i obo-rør”, og der er heller ikke nogen ”guide til de værktøjer, man har brug for, når man skal i gang med at lave sine egne rør”. Det er en total nørd-bog for top-professionelle, hvis I spørger mig. Og dermed noget helt andet end hvad I skriver på hjemmesiden. Sjovt for Goldschmidt – ikke for mig ;-)

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser