Vi tilpasser reparationen efter dine ønsker og blokfløjtens behov. For at give dig et tilbud på reparation eller service af din blokfløjte, skal vores teknikere inspicere instrumentet. Dette er gratis, men forudsætter at instrumentet er os i hænde. Du er altid velkommen til at besøge vores forretning, sende os en mail (gerne med billeder og en beskrivelse af problemet), eller sende instrumentet til os. Kontakt os hvis du har brug for hjælp til forsendelsen.

Da blokfløjter er lavet af træ, kan du øge din fløjtes livslængde bemærkelsesværdigt ved at pleje træet regelmæssigt. Træ er jo et levende materiale, som forandres med tiden og som påvirkes af bl.a. fugt. Hvis din blokfløjte har forandret sig (det er måske blevet svært at spille i højden eller den piber eller mangler kerne i klangen) kan det være tegn på, at det er på tide med et eftersyn.

 

 

Spilleklar

  • Rengøring og oliering
  • Nye korkfortapninger ved behov
 

Revoicing

  • Rengøring og oliering
  • Nye korkfortapninger
  • Revoicing af blokken
  Det her gør vi også:
  • Reparation af revner
  • Ny blok
  • Klapjustering (udskiftning af filt/fjeder)
  • Ny benring

 


PRIS

Reparationer faktureres pr. påbegyndt halve time. Vi giver et estimat på opgavens omfang inden reparationen påbegyndes, men tager forbehold for uforudsete omkostninger der kan opstå undervejs.

 

Fedt til kork og bøjler. Den populære røde korkfedt fra La tromba. Let parfumeret duft.

Indeholder 15 gram

50,00

Korkplader i topkvalitet (10x15cm) i tykkelse 1 mm. Til reparation af diverse, f.eks. blokfløjter, klarinetter og saxofon. 

Rigotti korkplade 1 mm

75,00

Korkplader i topkvalitet (10x15cm) i tykkelse 1½ mm. Til reparation af diverse, f.eks. blokfløjter, klarinetter og saxofon. 

Rigotti korkplade 1½ mm

85,00

Korkplader i topkvalitet (10x15cm) i tykkelse 2 mm. Til reparation af diverse, f.eks. blokfløjter, klarinetter og saxofon. 

Rigotti korkplade 2 mm

95,00

Plejesæt til sopranino- og sopranblokfløjter i træ.

Fra: Moeck
200,00

Plejesæt til alt- og tenorblokfløjter i træ.

Fra: Moeck
210,00

Garantiværksted

En række producenter har udpeget I.K. Gottfried som deres danske garantiværksted, hvilket giver os mulighed for at vurdere skader, og foretage reparationer under instrumentets garanti. Som garantiværksted har vi let ved at hjælpe dig, hvis du har opdaget en fejl på dit instrument. Kontakt os gerne for yderligere information om garantireparation.

 

Få et tilbud

Det er gratis at få et tilbud på reparationen, men umuligt for os at estimere en opgave uden at kunne inspicere instrumentet. Derfor er reparationer der er estimeret via telefon eller mail ikke bindende før det er bekræftet ved modtagelse af instrumentet. Kontakt os på følgende måder:

 

Ring til os på
3311 1047

Klik for åbningstider

 
 

Besøg vores forretning
Kronprinsessegade 44C

1306 København K.
Klik for åbningstider

 
  Send os en mail på
ik@gottfried.dk


Vi forsøger at svare så hurtigt som muligt, men det kan i perioder tage 1-2 arbejdsdage.