Vi tilpasser reparationen efter dine ønsker og saxofonens behov. For at give dig et tilbud på reparation eller service af din saxofon, skal vores teknikere inspicere instrumentet. Dette er gratis, men forudsætter at instrumentet er os i hænde. Du er altid velkommen til at besøge vores forretning, sende os en mail (gerne med billeder og en beskrivelse af problemet), eller sende instrumentet til os. Kontakt os hvis du har brug for hjælp til forsendelsen.

 


 

Spilleklar

Når en saxofon bliver slidt, drejer det sig typisk om puder, der er flækket eller mekanik, der ikke lukker helt tæt mere. Dette vil resultere i et instrument der er svært at spille på, særligt jo længere ned af tonerækken du kommer. Dette kan ofte løses ved mindre justering og regulering af mekanikken.

 • Kork og filt udskiftes hvor det trænger
 • Kontrol og justering af puder
 • Test-spillet
  ROJ -Rengøring, oliering og justering

Med denne reparation holder du dit instrument i topform. Vi anbefaler at du giver dit instrument en ROJ ca en gang per år, for at strække tiden ud til næste hovedreparation.

 • Instrumentet adskilles
 • Krop og mekanik rengøres og smøres
 • Kork og filt skiftes hvor det trænger
 • Op til tre stk. puder skiftes
 • Mekanikken tætjusteres
 • Halskorken skiftes
 • Test-spillet

 

  Repad - Nye puder

Kondensen, som opstår i dit instrument når du spiller, slider hårdt på puderne. Vi plejer at sige at et sæt puder holder i mellem 6-12 år alt efter type, hvor ofte og hvordan instrumentet anvendes.

 • Instrumentet adskilles
 • Krop og mekanik rengøres og smøres
 • Puder, kork og filt skiftes
 • Op til tre nye fjedre
 • Halskorken skiftes
 • Mekanikken tætjusteres

Prisen kan variere alt efter hvilke puder du vil have, om vi skal skifte ekstra fjedre eller evt. polere mekanikken. (Som standard anvender vi franske skindpuder af høj kvalitet. Vi anbefaler, at du lader os montere denne slags, fordi vi synes de er bedst.)

  Hovedreparation

For dig der har en fin saxofon af god kvalitet, kan det være nødvendigt at få en helrenovering en gang imellem. Ved en hovedreparation skiller vi instrumentet ad, rengør det og bringer det så tæt som muligt på nytilstand. I hovedreparationen indgår alt fra Repad'en plus:

 • Finjustering af mekanik -Vi fjerner slør i mekanikken, så den går mindst ligeså godt som da saxofonen forlod fabrikken.
 • Justering af tonehuller
 • Polering af mekanikken

 

 

PRIS

Reparationer faktureres pr. påbegyndt halve time. Vi giver et estimat på opgavens omfang inden reparationen påbegyndes, men tager forbehold for uforudsete omkostninger der kan opstå undervejs.

 

Fedt til kork og bøjler. Den populære røde korkfedt fra La tromba. Let parfumeret duft.

Indeholder 15 gram

50,00

Korkplader i topkvalitet (10x15cm) i tykkelse 1 mm. Til reparation af diverse, f.eks. blokfløjter, klarinetter og saxofon. 

Rigotti korkplade 1 mm

75,00

Korkplader i topkvalitet (10x15cm) i tykkelse 1½ mm. Til reparation af diverse, f.eks. blokfløjter, klarinetter og saxofon. 

Rigotti korkplade 1½ mm

85,00

Korkplader i topkvalitet (10x15cm) i tykkelse 2 mm. Til reparation af diverse, f.eks. blokfløjter, klarinetter og saxofon. 

Rigotti korkplade 2 mm

95,00

Garantieftersyn

6 måneders after sales service -gratis garantieftersyn

Når du køber dit instrument hos i.K.Gottfried får du samtidigt et gratis servicetjek på vores værksted indenfor 6 måneder efter dit køb*. Vi anbefaler at du lader os justere dit instrument ca. 6 måneder efter du har købt det, fordi mekanikken tit får brug for en mindre efterjustering, når du begynder at spille på instrumentet.

*Gælder for justering og regulering af mekanik, reparation af revner og lodninger samt tilpasning af samlinger eller kork. Serviceaftalen omfatter ikke skader, der ligger ud over almindelig slitage.

 

Garantiværksted

En række producenter har udpeget I.K. Gottfried som deres danske garantiværksted, hvilket giver os mulighed for at vurdere skader, og foretage reparationer under instrumentets garanti. Som garantiværksted har vi let ved at hjælpe dig, hvis du har opdaget en fejl på dit instrument. Kontakt os gerne for yderligere information om garantireparation.

 

Få et tilbud

Det er gratis at få et tilbud på reparationen, men umuligt for os at estimere en opgave uden at kunne inspicere instrumentet. Derfor er reparationer der er estimeret via telefon eller mail ikke bindende før det er bekræftet ved modtagelse af instrumentet. Kontakt os på følgende måder:

 

Ring til os på
3311 1047

Klik for åbningstider

 
 

Besøg vores forretning
Kronprinsessegade 44C

1306 København K.

Klik for åbningstider

 
  Send os en mail på
ik@gottfried.dk


Vi forsøger at svare så hurtigt som muligt, men det kan i perioder tage 1-2 arbejdsdage.