i.K.Gottfried er blandt verdens ældste specialværksteder for blæseinstrumenter. Alle vores teknikere er uddannede instrumentmagere, og bliver løbende efteruddannet hos vores leverandører. Vi er et af europas største specialværksteder, hvilket sikrer at vores maskiner og værktøj er opdateret til nyeste standarder. En række af verdens førende producenter har valgt os som garantiværksted, hvilket betyder at vi benytter originale dele af højeste kvalitet, så din garanti stadig gælder efter reparationen.


PRIS
Reparationer faktureres pr. påbegyndt halve time. Vi giver et estimat på opgavens omfang inden reparationen påbegyndes, men tager forbehold for uforudsete omkostninger der kan opstå undervejs. Hvis din reparation viser sig at være betydeligt dyrere end først antaget, vil vi kontakte dig inden vi gennemfører opgaven.

Få et tilbud

Det er gratis at få et tilbud på reparationen, men umuligt for os at estimere en opgave uden at kunne inspicere instrumentet. Derfor er reparationer, der er estimeret via telefon eller mail ikke bindende før det er bekræftet ved modtagelse af instrumentet. Kontakt os på følgende måder:

Ring til os på
3311 1047

Klik her for åbningstider

Besøg vores forretning
Kronprinsessegade 44C

1306 København K.

Klik her for åbningstider

Send os en mail på
ik@gottfried.dk


Vi forsøger at svare så hurtigt som muligt, men det kan i perioder tage 1-2 arbejdsdage.

  

 

Teknikere

 

Mathilde Schelin
Klarinet og blokfløjte
(lærling)

Micah Keiser
Træblæsere

Se en kort film om Micah

Oscar Sundqvist
Messingblæsere

Se en kort film om oscar

 

 

GARANTIEFTERSYN

6 måneders after sales service -gratis garantieftersyn

Når du køber dit instrument hos i.K.Gottfried får du samtidigt et gratis servicetjek på vores værksted indenfor 6 måneder efter dit køb*. Vi anbefaler at du lader os justere dit instrument ca. 6 måneder efter du har købt det, fordi mekanikken tit får brug for en mindre efterjustering, når du begynder at spille på instrumentet.

*Gælder for justering og regulering af mekanik, reparation af revner og lodninger samt tilpasning af samlinger eller kork. Serviceaftalen omfatter ikke skader, der ligger ud over almindelig slitage.

 

Garantiværksted

En række producenter har udpeget I.K. Gottfried som deres danske garantiværksted, hvilket giver os mulighed for at vurdere skader, og foretage reparationer under instrumentets garanti. Som garantiværksted har vi let ved at hjælpe dig, hvis du har opdaget en fejl på dit instrument. Kontakt os gerne for yderligere information om garantireparation.

 
 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Micah Keiser (@micahkeiserwoodwinds)

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Mathilde Schelin (@mathildeschelin)

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af oasundqvist (@oasundqvist)