i.K.Gottfried er blandt verdens ældste specialværksteder for blæseinstrumenter. Alle vores teknikere er uddannede instrumentmagere, og bliver løbende efteruddannet hos vores leverandører. Vi er et af europas største specialværksteder, hvilket sikrer at vores maskiner og værktøj er opdateret til nyeste standarder. En række af verdens førende producenter har valgt os som garantiværksted, hvilket betyder at vi benytter originale dele af højeste kvalitet, så din garanti stadig gælder efter reparationen.

VÆRKSTEDETS TIMEPRIS:
DKK 775,00 EUR 104,16
Inkl. moms (kr. 620,00 ekskl. moms)

Reparationer faktureres pr. påbegyndt kvarter. Vi giver gerne et estimat på opgavens omfang inden reparationen påbegyndes, men tager forbehold for uforudsete omkostninger der kan opstå undervejs. Hvis din reparation viser sig at være betydeligt dyrere end først antaget, vil vi kontakte dig inden vi gennemfører opgaven.

Få et tilbud

Det er gratis at få et tilbud på reparationen, men umuligt for os at estimere en opgave uden at kunne inspicere instrumentet. Derfor er reparationer der er estimeret via telefon eller mail ikke bindende før det er bekræftet ved modtagelse af instrumentet. Kontakt os på følgende måder:

 

Ring til os på
3311 1047

Hverdage: 10 til 17 / Lørdag: 10 til 13

 
 

Besøg vores forretning
Kronprinsessegade 44C

1306 København K.
Hverdage: 10 til 17 / Lørdag: 10 til 13

 
  Send os en mail på
ik@gottfried.dk


Vi forsøger at svare så hurtigt som muligt, men det kan i perioder tage 1-2 arbejdsdage.

 

  

Teknikere

Peter Jessen / i.K.Gottfried

Peter Jessen
Træblæsere

Martin Kaas-Larsen
Træblæsere

Micah Keiser
Træblæsere

Lars Jonasson
Træ og messing

 

Oscar Sundqvist
Messingblæsere

Magnus Wiinblad
Lærling, Træblæsere

 

 

GARANTIEFTERSYN

12 måneders after sales service -gratis garantieftersyn

Når du køber dit instrument hos i.K.Gottfried får du samtidigt gratis adgang vores værksted i 12 måneder efter dit køb*. Vi anbefaler at du lader os justere dit instrument ca. 6 måneder efter du har købt det, fordi mekanikken tit får brug for en mindre efterjustering, når du begynder at spille på instrumentet.

*Gælder for justering og regulering af mekanik, reparation af revner og lodninger samt tilpasning af samlinger eller kork. Serviceaftalen omfatter ikke skader, der ligger ud over almindelig slitage.

 

Garantiværksted

En række producenter har udpeget I.K. Gottfried som deres danske garantiværksted, hvilket giver os mulighed for at vurdere skader, og foretage reparationer under instrumentets garanti. Som garantiværksted har vi let ved at hjælpe dig, hvis du har opdaget en fejl på dit instrument. Kontakt os gerne for yderligere information om garantireparation.