Hos i.K.Gottfried finder du et stort udvalg af blokfløjter til professionelle og nybegyndere fra mærkerne Moeck, Yamaha og Aulos.

Hvis du skal i gang med at spille blokfløjte anbefaler vi at du starter på sopranen, som er den mest udbredte af blokfløjterne, og den der oftest benyttes i undervisningssammenhæng.

Vælg en af kategorierne nedenfor, for at se fløjterne:

Fløjter i kunststof (plastik) er billigere end træfløjter, og mindre følsomme overfor ændringer i fugt eller klima. Derfor er disse et rigtigt godt sted at starte for børn eller nybegyndere. 

Fløjter i træ har en blødere og mere farverig klang. Træet er et levende materiale, som udvider sig og trækker sig sammen. Derfor skal træfløjterne spilles ind, før du kan tage dem rigtigt i brug. Vi har både begynderfløjter og professionelle fløjter i forskellige træsorter. Træsorterne varierer i farve og hårdhed og det sidste påvirker klangen og følelsen af at spille på instrumentet. 

Hele vores udvalg kan prøves i vores forretning i København eller ved at du bestiller de fløjter du vil prøve i webshoppen og returnerer dem, du ikke vil beholde jf. vores returregler. Vi har også et specialværksted der tager sig af reparationer, justeringer, og vedligeholdelse af blokfløjter.