Vi tilpasser reparationen efter dine ønsker og instrumentets behov. For at give dig et tilbud på reparation eller service af dit horn, skal vores teknikere inspicere instrumentet. Dette er gratis, men forudsætter at instrumentet er os i hænde. Du er altid velkommen til at besøge vores forretning, sende os en mail (gerne med billeder og en beskrivelse af problemet), eller sende instrumentet til os. Kontakt os hvis du har brug for hjælp til forsendelsen.

Når det gælder messinginstrumenter er rengøring og smøring rigtig vigtig for at undgå at bøjler og ventiler sætter sig fast. Vi hjælper dig med en skånsom og professionel rengøring af din tuba eller dit eufonium.

 

Spilleklar - Rengøring

 • Afkalkning
 • Rengøring med ultralyd
 • Smøring af ventiler og bøjler
 • Vandklapskorken skiftes
Det her gør vi også:
 • Løsning af bøjler
 • Udskiftning af ventilgummi, filt og fjedre
 • Valve alignment
 • Udretning af buler
 • Lodninger
 • Indslibning af ventiler
 • Polering

 

PRIS

Reparationer faktureres pr. påbegyndt halve time. Vi giver et estimat på opgavens omfang inden reparationen påbegyndes, men tager forbehold for uforudsete omkostninger der kan opstå undervejs.

Ultrasonic cleaning -hvad er det?

Har du købt et nyt instrument som du virkelig synes om? Med Ultrasonic cleaning rengøres dit instrument i et vandbad ved hjælp af ultralydbølger. Det er en rigtig skånsom metode til at rengøre messinginstrumenter med. I ultralydsbadet undgår vi at slide på indersiden af din basun, som man nemt gør ved traditionel rengøring med børster.

Har du et forsølvet instrument, skal du være opmærksom på, at forsølvningen kan slippe på områder, hvor den er beskadiget. Vi vurderer risikoen for hvert enkelt instrument, inden vi anbefaler eller fraråder ultralydsvask.

Fedt til kork og bøjler. Den populære røde korkfedt fra La tromba. Let parfumeret duft.

Indeholder 15 gram

50,00

Garantiværksted

En række producenter har udpeget I.K. Gottfried som deres danske garantiværksted, hvilket giver os mulighed for at vurdere skader, og foretage reparationer under instrumentets garanti. Som garantiværksted har vi let ved at hjælpe dig, hvis du har opdaget en fejl på dit instrument. Kontakt os gerne for yderligere information om garantireparation.

 

Få et tilbud

Det er gratis at få et tilbud på reparationen, men umuligt for os at estimere en opgave uden at kunne inspicere instrumentet. Derfor er reparationer der er estimeret via telefon eller mail ikke bindende før det er bekræftet ved modtagelse af instrumentet. Kontakt os på følgende måder:

 

Ring til os på
3311 1047

Klik for åbningstider

 
 

Besøg vores forretning
Kronprinsessegade 44C

1306 København K.

Klik for åbningstider

 
  Send os en mail på
ik@gottfried.dk


Vi forsøger at svare så hurtigt som muligt, men det kan i perioder tage 1-2 arbejdsdage.