Vandoren Traditional alto sax reeds

Our best selling saxophone reed. A quality reed known for its clear tone. 

 

1 2 3 4 5
250,00
  • Buy 2 and more for 237,50 for each
  • Buy 5 and more for 225,00 for each
  • Buy 10 and more for 212,50 for each
Description

Vandoren Traditional alto sax reeds

Vandoren Traditional is the standard to which every other reed is compared. Designed to produce a clear tone, it has a thin tip balanced with a solid heart, resulting in a full, dark sound.  

  • 10 reeds in a box 
  • Grown and manufactured in France without pesticides or chemicals
Featured Recommendations
You might also want
Others also bought
Reviews
13/07/2015

Bladenes universelle standard. God kvalitet - og lige ud af landevejen.

13/07/2015

Jeg har brugt Blå Vandoren siden jeg startede på altsax som musikskole elev. En gang om året prøver jeg et alternativ, men jeg vender altid tilbage til de traditionelle Vandoren blade.

13/07/2015

Uanset om du er en seriøs musiker, eller en grøn nybegynder, så har du nok hørt om ”Blå Vandoren” bladene. Gennem tiderne har Vandoren sat standarden for kvalitetsblade til saxofon og klarinet. Til at starte med vil jeg sige at jeg giver Vandoren fem stjerner – men at grundene til dette ikke er så simple som det. Gennem tiderne har jeg købt pakker med Vandoren blade hvor kvaliteten var dårlig. Men over en bred kam, og set gennem de sidste 15 år, så er dette bladene jeg bliver ved med at vende tilbage til. Når dette er sagt, betyder bladene meget lidt hvis du ikke har et ordentligt munstykke – og det er ikke sikkert at de Blå Vandoren er det rigtige valg til alle mundstykker. Selv bruger jeg et Meyer #5, men på et større mundstykke kunne jeg godt forestille mig at der var andre Vandoren blade (f.eks. ZZ serien som ville fungere bedre). DET NEGATIVE: Hvis jeg udelukkende skulle anmelde Vandoren ville jeg nok give dem 4 stjerner. Blade er noget møg, og der er altid blade i pakken som ikke spiller perfekt. Når dette er sagt, synes jeg at Vandoren holder en langt højere standard en f.eks. Rico. Det skal også siges, at jeg ofte kan 'tæmme' de dårlige blade hvis jeg bruger noget tid på at spille dem til, og måske filer lidt i dem. DET POSITIVE: Der er en større mængde gode blade i en pakke Vandoren end der er i andre producenters blade. Og nå jeg endelig finder et perfekt blad, så er det lysår bedre end noget andet jeg nogensinde har prøvet. En anden fantastisk ting er, at bladene er pakket ind enkeltvis. Dette beskytter dem mod udsving i luftfugtigheden, og jeg har en fornemmelse af, at åbne et nyt blad der har ligget hermetisk – også selvom jeg har haft dem liggende i 6 måneder. Det tager lidt tid at finde den rigtige styrke eller hårdhed på bladet. Jeg spiller på #3 på mit Meyer mundstykke. Min erfaring er, at Rico ligger ca. et halvt nummer lavere, så der bruger jeg #3½ hvis jeg vil prøve dem.

Add review:
Visit us in Copenhagen

Our shop has been located in the center of Copenhagen since 1796.

Mon-Fri: 10:00 - 17:00
Saturday: 11:00 - 14:00
Sunday: Lukket

Reviews
spacer