Vandoren Traditional altsax blade

Vores bedst sælgende rørblad til saxofon.
Et kvalitetsblad der er kendt for sin rene tone.
Filed.

1 2 3 4 5
255,00
Varebeskrivelse

Vandoren Traditional altsax blade

Vandoren -traditonal -blå vandoren -V5. Dette blad har mange navne og er standardbladet som alle andre saxofonblade defineres i forhold til.Et gennemgående stabilt og godt blad fra Vandoren. Bladet er skåret med et tykt V-formet hjerte og med en forholdsvis tynd spids. Det tykke v-formede hjerte giver en god modstand, med muligheder for en fyldig og bred klang. Den tynde spids giver fuld kontrol over egalitet og artikulation i alle registre.

  • 10 blade i en æske
  • Dyrket og fremstillet i Frankrig uden pesticider og kemikalier.

 

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser
13/07/2015

Bladenes universelle standard. God kvalitet - og lige ud af landevejen.

13/07/2015

Jeg har brugt Blå Vandoren siden jeg startede på altsax som musikskole elev. En gang om året prøver jeg et alternativ, men jeg vender altid tilbage til de traditionelle Vandoren blade.

13/07/2015

Uanset om du er en seriøs musiker, eller en grøn nybegynder, så har du nok hørt om ”Blå Vandoren” bladene. Gennem tiderne har Vandoren sat standarden for kvalitetsblade til saxofon og klarinet. Til at starte med vil jeg sige at jeg giver Vandoren fem stjerner – men at grundene til dette ikke er så simple som det. Gennem tiderne har jeg købt pakker med Vandoren blade hvor kvaliteten var dårlig. Men over en bred kam, og set gennem de sidste 15 år, så er dette bladene jeg bliver ved med at vende tilbage til. Når dette er sagt, betyder bladene meget lidt hvis du ikke har et ordentligt munstykke – og det er ikke sikkert at de Blå Vandoren er det rigtige valg til alle mundstykker. Selv bruger jeg et Meyer #5, men på et større mundstykke kunne jeg godt forestille mig at der var andre Vandoren blade (f.eks. ZZ serien som ville fungere bedre). DET NEGATIVE: Hvis jeg udelukkende skulle anmelde Vandoren ville jeg nok give dem 4 stjerner. Blade er noget møg, og der er altid blade i pakken som ikke spiller perfekt. Når dette er sagt, synes jeg at Vandoren holder en langt højere standard en f.eks. Rico. Det skal også siges, at jeg ofte kan 'tæmme' de dårlige blade hvis jeg bruger noget tid på at spille dem til, og måske filer lidt i dem. DET POSITIVE: Der er en større mængde gode blade i en pakke Vandoren end der er i andre producenters blade. Og nå jeg endelig finder et perfekt blad, så er det lysår bedre end noget andet jeg nogensinde har prøvet. En anden fantastisk ting er, at bladene er pakket ind enkeltvis. Dette beskytter dem mod udsving i luftfugtigheden, og jeg har en fornemmelse af, at åbne et nyt blad der har ligget hermetisk – også selvom jeg har haft dem liggende i 6 måneder. Det tager lidt tid at finde den rigtige styrke eller hårdhed på bladet. Jeg spiller på #3 på mit Meyer mundstykke. Min erfaring er, at Rico ligger ca. et halvt nummer lavere, så der bruger jeg #3½ hvis jeg vil prøve dem.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser
spacer