Muramatsu EX III RBEO

Handcrafted Muramatsu EX III RBEO flute. 


Material: Headjoint in Sterling 925 silver
Keywork: Open holes, off-set G, split E
Footjoint: B-foot

31.400,00
Model: B10170
Description

Muramatsu EX III RBEO

The Muramatsu EX III RBEO model is a very popular choice among flute players, and understandably so. The model has a full, broad, and warm timbre and is beautifully crafted. When you choose your Muramatsu EX III flute, you can pick the specifications that best suit your needs. We always carry the most popular models. 

Specifications:

  • B-foot
  • Off-set G
  • Split E
  • Open-hole keys 
  • Includes case, cleaning rod, and swab.
Featured Recommendations
You might also want
Others also bought
Reviews
31/05/2016

Verdens bedste fløjte! Uden tvivl! Varm, fyldig, og mekanik der bare virker som det skal. er bare SÅ glad for min Muramatsu!

14/11/2018

Efter at have spillet på en Yamaha YFL-311 i tre årtier, valgte jeg endelig at opgradere mit instrument. Det kunne simpelthen ikke svare sig at reparere på min gamle fløjte mere. Jeg besøgte Gottfred og prøvede en masse forskellige fløjter fra både Muramatsu, Miyasawa og Haynes. For mig var der ingen tvivl: Muramatsu føles mere 'tight' under mine fingre, og klangen er varmere eller mere fyldig end på de andre fabrikater jeg prøvede. Det er ikke sikkert det er sådan for alle, men for mig var det soleklart at jeg skulle have en Muramatsu! Tak til Gottfred for super betjening og service.

Add review:
Visit us in Copenhagen

Our shop has been located in the center of Copenhagen since 1796.

Mon-Fri: 10:00 - 17:00
Saturday: 11:00 - 14:00
Sunday: Lukket

Reviews