Muramatsu EX III RBEO

Håndbygget Muramatsu EX III RBEO tværfløjte.

Materiale: Hovedstykke i sterling 925 sølv
Mekanik: Ringklapper, off-set G, E-mekanik
Fodstykke: H-fod

31.400,00
Model/varenr.: B10170
Varebeskrivelse

Muramatsu EX III RBEO

 

Muramatsu tværfløjte model EX III RBEO, forsølvet nysølv med Sterling hovedstykke. Modellen EX, forståeligt nok, et populært valg når der skal vælges ny tværfløjte. Modellen har en fyldig, bred og varm klang og er en fryd for både øje og ører. Muramatsu fabrikken, der ligger lidt uden for Tokyo, foretager hele tiden løbende små ændringer der forbedrer deres produktion. Vi besøgt fabrikken har ved flere lejligheder for at samle inspiration og lære om de nyeste teknologier og muligheder indenfor tværfløjte reparation og produktion.

Mulighederne er mange, når man skal vælge tværfløjte fra Muramatsu. Vi har selvfølgelig altid de mest populære modeller på lager.

Specifikationer:

  • H-fod
  • Off-set G
  • E-mekanik
  • Ringklapper (åbne klapper)
  • Leveres med etui, rensestok og klud. 
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser
31/05/2016

Verdens bedste fløjte! Uden tvivl! Varm, fyldig, og mekanik der bare virker som det skal. er bare SÅ glad for min Muramatsu!

14/11/2018

Efter at have spillet på en Yamaha YFL-311 i tre årtier, valgte jeg endelig at opgradere mit instrument. Det kunne simpelthen ikke svare sig at reparere på min gamle fløjte mere. Jeg besøgte Gottfred og prøvede en masse forskellige fløjter fra både Muramatsu, Miyasawa og Haynes. For mig var der ingen tvivl: Muramatsu føles mere 'tight' under mine fingre, og klangen er varmere eller mere fyldig end på de andre fabrikater jeg prøvede. Det er ikke sikkert det er sådan for alle, men for mig var det soleklart at jeg skulle have en Muramatsu! Tak til Gottfred for super betjening og service.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser