Yamaha YAH-803S NEO tenor horn

Perfekt til Brass band. Enestående intonation og klanglige egenskaber. Dette althorn er blandt de absolut bedste på markedet. 

Yamaha YAH-803S NEO tenor horn

 

35.615,00
Model: I40160
Description

Yamaha YAH-803S NEO Tenor Horn

Yamahas althorn NEO YAH-803S er blevet skabt i samarbejde med den professionelle althornist Sheona White. Tidligere blev Yamahas professionelle brass bandinstrumenter kaldt Maestro i Storbritannien. NEO er den nye betegnelse for Yamahas topserie til brass band og kan leve op til de klanglige krav det stilles i brass bands over hele verden og ikke kun i Storbritannien. Et større klangstykke i Yellow-brass der giver bedre dynamik og mere volumen. Et helt nyt design af receiveren forbedrer intonation og klang. Forbedret ventilhus med større vægt for at give klangen bredde og fylde. Større boring i hovedrør omkring stemmebøjlen øger giver bedre intonation og klang.

  • Model YAH-803S NEO
  • Forsølvet Yellowbrass
  • Klangstykke dia. 210 mm
  • Boring 11,9 mm
  • Mundstykke 38D4
  • Med etui, ventilolie og pudseklud

For more information, please visit this product's webpage.

Featured Recommendations
You might also want
Others also bought
Reviews
04/04/2022

Har nu haft Yamaha Neo althornet i et år. Det er fantastisk at spille på. Jeg spillede på et Nordic NH920 før. Forskellen på de to horn kan virkelig mærkes på Yamaha hornets større vægt og kraftigere materiale, som giver en meget bedre klang og tonefylde. En lille hage ved hornet er spytventilen, som sidder på stemmebøjlen, når bøjlen er trukket lidt ud, bliver den skubbet ind igen, når hornet støttes på låret. Stemmebøjlen må derfor tjekkes jævnligt mens der spilles.

Add review:
Visit us in Copenhagen

Our shop has been located in the center of Copenhagen since 1796.

Mon-Fri: 10:00 - 17:00
Saturday: 11:00 - 14:00
Sunday: Lukket

Reviews
spacer