Forestone Tenorsax blad, Black Bamboo

Syntetisk blad til tenorsaxofon, der indholder bambusfibre, så det spiller som et traditionelt bambusblad.

Medium Soft Medium Hard Hard
171,00
190,00
Du sparer: 19,00
Forslag til dig
Varebeskrivelse

Måske har du prøvet andre syntetiske blade, og konkluderet, at det ikke var din smag. Forestone har de sidste mange år arbejdet hårdt på at udvikle et saxofonblad, der minder om Bambus, og Black Bamboo er resultatet. Vi er rigtigt glade for disse blade, fordi de indholder bambus og derfor føles som 'den ægte vare'. Det er en lidt anden fornemmelse end bambus, da bladene ikke suger fugt. Men vibration og fleksibilitet er som på traditionelle blade, og dette er en rigtig fornuftig udfordrer til den gamle skole.

Hvis du er i tvivl, kan bladene også afprøves i vores forretning. Vi har prøve-eksemplarer af alle bladene, og vil med glæde rådgive dig hvis du skal finde den rette opsætning til din klang. Fordelene ved at bruge syntestiske blade er bl.a.:

  • At produktionsmetoden sikrer at bladene er ensartede. Har du først fundet et blad og en styrke der virker for dig, kan du trygt bestille de samme i fremtiden. Man oplever altså ikke den frustration, der kan opstå når man åbner en pakke Rico og halvdelen af bladene er 'nitter'.
  • At bladene holder MEGET længere end traditionelle bambusblade. Typisk forventer vi en holdbarhed på 10-20 gange så længe som bambus, men vi har oplevet kunder der har spillet på syntestiske blade i op til et helt år.
  • At bladene er mindre påvirkelige overfor svingninger i klima, temperatur, og fugt.

 

FORESTONE VANDOREN TRAD. RICO
MS 2 2,5
M 2,5 3
MH 3 3,5
H 3,5 4

 

Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser