Yamaha YFL-212 tværfløjte

Populær fløjte til begyndere og musikskoler.

Hovedstykke: Forsølvet nysølv. 
Korpus: Forsølvet nysølv. 
Mekanik: Plateauklapper, E-mekanik, C-fod. 

Yamaha YFL-212 Tværfløjte

5.350,00
Model/varenr.: B40200
Varebeskrivelse

Yamaha YFL-212 tværfløjte

Fløjten er specielt udviklet til begyndere. Tanken bag instrumenterne i denne serie er at tilbyde et letspillet instrument til en rimelig pris.
Hovedstykket i forsølvet nysølv med undercut (CY cut), gør det lettere at artikulere, giver en hurtig respons og er let at intonere på. Det er et rigtigt rart mundstykke at starte på da det er udviklet med tanke på, at det skal være let at producere en smuk tone på det.

Kroppen i forsølvet nysølv med ringklapper har "french pointed key arms" -en smuk detalje som oftest ses på professionelle fløjter, men som Yamaha har valgt at lave på deres skolefløjter.
Materialerne som er brugt i 200-serien er slidstærke og kan holde til en mere hårdhændet håndtering end de dyrere fløjter i finere materialer. Fløjterne i 200-serien er håndjusterede og testspillet af Yamaha samt kontrollerede i vores værksted.

YFL-212 er en opgraderet og forbedret udgave af YFL-211 -vores bedst sælgende skolefløjte nogensinde. Inden fløjten blev lanceret i 2016, var det model YFL-211, som uden tvivl var det foretrukne valg for nybegyndere og musikskoler. Denne fløjte tager udgangspunkt i mere en 35 års udvikling, og er uden tvivl den bedste begynderfløjte du kan finde i verden. Fløjten er nem at spille på og vores teknikere elsker den, fordi den rent mekanisk er nem at reparere og justere. YFL-212 har off-set-G, som mindsker vridet i venstre håndled og gør det lettere for mindre hænder at nå g- og gis-klappen. Plateauklapperne er nemme at starte med, da der ikke er nogen huller der skal dækkes. Desuden har YFL-212 e-mekanik, hvilket gør det lettere at spille e i tredje oktav det kan være rart at have på sin første fløjte. Er det et mindre barn, der skal spille på fløjten anbefaler vi du køber et bøjet hovedstykkke til fløjten. 

Fløjten leveres med en kasse, et overtræk, rensestok og klude.

TIP: Du kan opgradere fløjten med et Yamaha hovedstykke i Sterlingsølv, og derved få en YFL-312 til under normalprisen!

GARANTI

Alle nye instrumenter er efterset og gennemspillet på eget værksted for at rette evt. fejl, som regel små utætheder ved puder og evt. rettelser på mekanik. En unik service der sikrer begynderen den optimale start med et instrument der fungerer som det skal.

Når du handler hos os, får du desuden et gratis eftersyn indenfor 6 måneder.

 

Passer godt sammen
=
8.650,00
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser