Phil Engleman er en af vores absolut foretrukne mundstykkemagere. Hvert mundstykke bliver håndlavet, og derefter balanceret, justeret, og afprøvet så det spiller optimalt. Phil fremstiller et begrænset antal mundstykker, men vi forsøger at få fingrene i så mange som muligt. Klik her og se de modeller vi anbefaler

Dette er et modificeret Meyer Mundstykke. Phil Engleman modificerer eksisterende Meyer mundstykker, så mundstykket føles mere som Meyers håndlavede vintage mundstykker (som ikke er til at betale). Hvis du er på udkig efter den kendte Meyer Bros eller NY klang, er dette et rigtigt solidt bud.

Åbning: .076" / 1,93mm (Svarer til Meyer #6M)

2.270,00

Mundstykke håndlavet af Phil Engleman. Inspirationen er hentet i de eftertragtede 'short shank' Selmer Soloist mundstykker, og klangidealet er a la Kenny Garrett. Novella er et oplagt valg hvis du søger klangen fra vintage jazz mundstykker, men med mere fokus.

Åbning:.076" / 1,93mm (Svarer til Meyer #6M eller Selmer D-E)

2.645,00

Altsaxmundstykke, håndlavet af Phil Engleman. Mundstykket er designet med en unik indvendig 'double baffle', der giver en ekstra kraftfuld tone med masser af varme. Dette er et af Phil-Tone's bedst sælgende mundstykker, og det er let at se hvorfor. Selvom mundstykkets åbning svarer til #7, er dette en meget nemt mundstykke at spille på.

Åbning: .081" / 2,06mm (Svarer til Meyer #7)

2.645,00

Altsax mundstykke håndlavet af Phil Engleman. Et fantastisk alternativ til Meyer. Vi elsker Solstice fordi det er så alsidigt. Det har en fyldig, dyb tone, og lader sig gerne 'presse' en del hårdere end et traditionelt Meyer. Dette mundstykke er indbegrebet af 'West Coast' klangen.

Åbning: .076" / 1,93mm (Svarer til Meyer #6M)

2.645,00

Tenorsax mundstykke håndlavet af Phil Engleman. Eclipse er et power-mundstykke, men med masser af fylde (uden at det bliver skrig). I forhold til mange af vores andre mundstykker, kan denne model virkelig tåle at du presser den uden at du mister kerne eller fokus.

Åbning: .105" / 2,66mm (Svarer til Otto Link 7*)

3.150,00
Nyhed

Tenorsax mundstykke håndlavet af Phil Engleman. Eclipse klinger lidt lysere end f.eks. Otto Link. Tænk på det som et godt "Early Babbitt" med mere fokus. Tørt, mere "sizzle" med en god portion kant - dog uden at det bliver Guradala eller Berg Larsen.

Åbning: .100" / 2,54mm (Svarer til Otto Link 7)

3.150,00

Mundstykke håndlavet af Phil Engleman. Inspirationen er hentet i Otto Link mundstykkerne fra 40'erne og 50'erne. Intrepid er farverigt og kraftfuldt, med en fantastisk projektion og balanceret 'buzz' og varme i hele registret.

Åbning: .105" (Svarer til Otto Link 7*)

3.150,00

Intrepid til tenorsax: Minder meget om vintage Otto Link mundstykker fra 1940-1950’erne. Tonen er farverig og kraftfuld, med masser af varme I hele registeret.

Eclipse til tenorsax: Et rigtigt power-mundstykke, som mange af vores funk/rock/blues kunder forelsker sig i. Mange mundstykker I denne kategori mister deres kerne eller focus hvis du presser dem for hårdt, men Eclipse kan sagtens følge med selvom du går hårdt til den.

Equinox til tenorsax: Minder om et “Early Babitt” men med lidt mere fokus. Klangen er tør med ‘sizzle’ og kant, uden at det kommer til at lyde som Guardala eller Berg Larsen

Rift til altsax: Der er smæk på denne model, some er fremstillet med en unik ‘double-baffle’. Mange mundstykker af denne type får for meget kant, men Rift har en rigtig fin balance så tonen er skarp uden at miste varmen/dybden.

Solstice til altsax: Minder os om vintage Meyer mundstykker, med et rundt kammer og masser af varme. Vi synes om dette mundstykke fordi du kan give det masser af luft uden at det ‘står af’. Klangen er meget ‘West Coast’.

Novella til altsax: Minder os om vintage Short Shank Selmer Soloist mundstykker, men med mere smæk i tonen. Tænk Kenny Garrett klangen.

Custom Meyer til altsax: Det er egentlig bare et standard Meyer mundstykke, som vi sender til Phil. Han arbejder med mundstykket og laver både refacing og modifikationer på kammeret, så klangen kommer meget tættere på vintage Meyer mundstykker.