Phil-Tone Novella altsax

Phil-Tone Novella mundstykke til altsax. Mundstykke håndlavet af Phil Engleman. Åbning: 0.076" / 1,93 mm (Svarer til Meyer #6M eller Selmer D-E)

3.500,00
Varebeskrivelse

Phil-Tone mundstykke til altsaxofon

Inspirationen er hentet i de eftertragtede 'short shank' Selmer Soloist mundstykker, og klangidealet er a la Kenny Garrett. Novella er et oplagt valg hvis du søger klangen fra vintage jazzmundstykker, men med mere fokus.

Åbning:.076" / 1,93mm (Svarer til Meyer 6MM eller Selmer D-E)

Her er de modeller vi anbefaler:

Intrepid til tenorsax: Minder meget om vintage Otto Link mundstykker fra 1940-1950’erne. Tonen er farverig og kraftfuld, med masser af varme I hele registeret.

Eclipse til tenorsax: Et rigtigt power-mundstykke, som mange af vores funk/rock/blues kunder forelsker sig i. Mange mundstykker I denne kategori mister deres kerne eller focus hvis du presser dem for hårdt, men Eclipse kan sagtens følge med selvom du går hårdt til den.

Equinox til tenorsax: Minder om et “Early Babitt” men med lidt mere fokus. Klangen er tør med ‘sizzle’ og kant, uden at det kommer til at lyde som Guardala eller Berg Larsen

Rift til altsax: Der er smæk på denne model, some er fremstillet med en unik ‘double-baffle’. Mange mundstykker af denne type får for meget kant, men Rift har en rigtig fin balance så tonen er skarp uden at miste varmen/dybden.

Solstice til altsax: Minder os om vintage Meyer mundstykker, med et rundt kammer og masser af varme. Vi synes om dette mundstykke fordi du kan give det masser af luft uden at det ‘står af’. Klangen er meget ‘West Coast’.

Novella til altsax: Minder os om vintage Short Shank Selmer Soloist mundstykker, men med mere focus I tonen. Tænk Kenny Garrett klangen.

Custom Meyer til altsax: Det er egentlig bare et standard Meyer mundstykke, men de kan svinge lidt i kvalitet. Derfor sender vi det til Phil, som refacer det. Resultatet er et Meyer, men et virkelig, virkelig godt Meyer.

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser