Yamaha YFL-262 Tværfløjte

Yamaha YFL-262 tværfløjte med ringklapper
Hovedstykke: Forsølvet nysølv
Korpus: Forsølvet nysølv
Mekanik: Ringklapper, offset G, uden E-mekanik

4.890,00
Model/varenr.: B40230
Varebeskrivelse

Yamaha YFL-262 Tværfløjte

Yamahas fløjter i 200-serien er specielt udviklet til nybegyndere. Tanken bag instrumenterne i denne serie er at tilbyde et letspillet instrument til en rimelig pris.

Hovedstykket i forsølvet nysølv med undercut (CY cut), gør det lettere at artikulere, giver en hurtig respons og er let at intonere på. Det er et rigtigt rart mundstykke at starte på da det er udviklet med tanke på, at det skal være let at producere en smuk tone på det.

Kroppen i forsølvet nysølv med ringklapper har "french pointed key arms" -en smuk detalje som oftest ses på professionelle fløjter, men som Yamaha har valgt at lave på deres skolefløjter.

Materialerne som er brugt i 200-serien er slidstærke og kan holde til en mere hårdhændet håndtering end de dyrere fløjter i finere materialer. Fløjterne i 200-serien er håndjusterede og testspillet af Yamaha samt gennemgåede i vores værksted.

YFL-262 har ringklapper, hvilket kan hjælpe nybegynderen til at få en mere hensigtsmæssig håndstilling og en friere teknik. Offsett-G mindsker vridet i venstre håndled og gør det lettere for mindre hænder at nå g- og gis-klappen. (Der medfølger propper, til nybegynderen der vil lære at spille med ringklapper.)

Denne model har ikke e-mekanik, der gør det lettere at spille e i tredje oktav. De fleste fløjter som laves i dag, er konstrueret så e-mekanik ikke er et must. Er du i tvivl om hvorvidt du har brug for e-mekanik eller ej, er vores råd at prøvespille samme model med og uden e-mekanik for at mærke forskellen.

  • Model YFL-262
  • Ringklapper
  • Offset G
  • C-fod
  • Ingen e-mekanik
  • Pudseklud og rensetilbehør medfølger
  • Etui medfølger
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser