Yamaha YTR-2330 Bb trompet

Perfekt trompet til begyndere.

Boring: Medium/Large 11,65 mm 
Klangstykke: 123 mm yellow brass 
Ventiler: Monel 

Yamaha YTR-2330 Student Bb trompet.

4.295,00
Model/varenr.: H404000
Varebeskrivelse

Yamaha YTR-2330 Bb trompet

En rigtig god Bb-trompet. Selvom den deler egenskaber med langt dyrere modeller, kan den stadig, pga. den beskedne pris, gå for at være en begynder trumpet. YTR-2330 har forniklede ventiler, ring på 3.bøjle, samt tommelfingerkrog på 1.bøjlen til finjusteringer. Boringen er medium large (11,65mm) som er let at anblæse og giver begynderen mulighed for at skabe en god klang indenfor kort tid.

YTR-2330 har klangstykke i yellow brass og mundstykket der følger med er et 11B4, som er specielt let at spille på for begyndere.Trompeten leveres i skuldertaske (gigbag) med rem.

Specifikationer:

 • Yamaha Bb-trompet
 • Model YTR-2330
 • Lakeret messing "Yellow Brass"
 • 1. trigger u-ring
 • 3. trigger fingerring
 • Medium boring
 • Vægt: standard
 • Slidstærke monel-ventiler

Dette følger med:

 • Leveres med etui
 • Yamaha ventilolie, bøjledfedt og pudesklud
 • Yamaha trompet mundstykke 11B4

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser
01/02/2016

Super god trompet til begydneren. Blev leveret flot indpakket, men alt hvad jeg havde brug for af gig-bag, mundstykke, klud og olie. Tak for hurtig levering - den var fremme dagen efter jeg bestilte den!

01/02/2016

Jeg arbejder på en musikskole, og her er der ingen tvivl om at vi kun køber Yamaha trompeter til vores elever. Det skyldes at de holder længe, er til at reparere, og en nemme at spille på. Mit råd til andre nybegyndere vil være at købe denne trompet. Undgå billige Kinesiske kopier eller noget som helst der har en farve (jeg har set røde og blå trompeter, men ikke nogen som jeg kunne stå inde for). Denne trompet kan jeg lade ligge i kassen i et halvt år, og når jeg tager den ud igen spiller den perfekt. Det kan vi ikke med de billige trompeter vi har købt på musikskolen fordi ventilerne gror fast.

01/02/2016

Er begyndt at blæse Bb trompet igen efter 40 års pause, og fik denne trompet anbefalet af min lærer. Det vigtige for mig er at have noget der virker, og det gør dette instrument. Når jeg har øvet mig lidt mere vil jeg gerne have en Vincent Bach, men jeg tror stadig jeg beholder denne Yamaha til sommerhuset og som rejsetrompet. Tak!

01/08/2017

Wow! Jeg elsker min nye trompet. hurtig levering, og alt er lige som det skulle være. Blev endda leveret med en ekstra klud og noget olie, så jeg er godt spillende indtil videre. Er især vild med tasken til trompeten, som er kompakt og stabil. Jeg anbefaler!

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser