Bb trompet Yamaha YTR-2330

En begynder trompet med de rette egenskaber en trompet skal have. 1. og 3. trigger.  

3.247,00
4.287,00
Du sparer: 1.040,00
Model/varenr.: G4YTR2330
Varebeskrivelse

En rigtig god Bb-trompet. Selvom den deler egenskaber med langt dyrere modeller, kan den stadig, pga. den beskedne pris, gå for at være en begynder trumpet Den har forniklede ventiler, ring på 3.bøjle, samt tommelfingerkrog på 1.bøjlen, til finjusteringer. Medium large boring (11,65mm) som er let at anblæse og giver begynderen mulighed for at skabe en god klang indefor kort tid.
123 mm "yellow brass" klangstykke. Mundstykket der følger med er et 11B4.
Leveres i skuldertaske med rem.

  • Yamaha Bb-trompet
  • Model YTR-2330
  • Lakeret messing "Yellow Brass"
  • 1. trigger u-ring
  • 3. trigger fingerring
  • Medium boring
  • Slidstærke monel-ventiler
  • Leveres med etui
  • Yamaha ventilolie, bøjledfedt og pudesklud
  • Yamaha trompet mundstykke 11B4

Tryk her for grebstabel.

 

 

Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser
01/02/2016

Super god trompet til begydneren. Blev leveret flot indpakket, men alt hvad jeg havde brug for af gig-bag, mundstykke, klud og olie. Tak for hurtig levering - den var fremme dagen efter jeg bestilte den!

01/02/2016

Jeg arbejder på en musikskole, og her er der ingen tvivl om at vi kun køber Yamaha trompeter til vores elever. Det skyldes at de holder længe, er til at reparere, og en nemme at spille på. Mit råd til andre nybegyndere vil være at købe denne trompet. Undgå billige Kinesiske kopier eller noget som helst der har en farve (jeg har set røde og blå trompeter, men ikke nogen som jeg kunne stå inde for). Denne trompet kan jeg lade ligge i kassen i et halvt år, og når jeg tager den ud igen spiller den perfekt. Det kan vi ikke med de billige trompeter vi har købt på musikskolen fordi ventilerne gror fast.

01/02/2016

Er begyndt at blæse Bb trompet igen efter 40 års pause, og fik denne trompet anbefalet af min lærer. Det vigtige for mig er at have noget der virker, og det gør dette instrument. Når jeg har øvet mig lidt mere vil jeg gerne have en Vincent Bach, men jeg tror stadig jeg beholder denne Yamaha til sommerhuset og som rejsetrompet. Tak!

01/08/2017

Wow! Jeg elsker min nye trompet. hurtig levering, og alt er lige som det skulle være. Blev endda leveret med en ekstra klud og noget olie, så jeg er godt spillende indtil videre. Er især vild med tasken til trompeten, som er kompakt og stabil. Jeg anbefaler!

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser