Earpeace ørepropper

Earpeace ørepropper er perfekte til koncerter, festivaller, natklubber og selv biografen. 3 filtre medfølger.

189,00
Model/varenr.: Y20100
Varebeskrivelse

Earpeace Ørepropper

De bedste ørepropper der findes - uden sammenligning.

Ear Peace ørepropper er perfekte til koncerter, festivaller, natklubber og selv biografen. Ørepropperne virker ved at benytte et filter der sænker volumen uden at ødelægge lydkvaliteten. Lyden er klar og sprød - og bliver ikke ødelagt som man kender det fra billigere ørepropper. Lydfilteret tager de ‘farlige’ frekvenser, så man sagtens kan føre en samtale selvom man har ørepropperne på. Ørepropperne er diskrete, så man ikke ligner en klovn med stænger ud af ørerne, og de er behagelige så man sagtens kan tage dem på når man lægger sig til at sove.

Ear Peace leveres med et cylindrisk aluminiums etui, som kan bruges som nøglering. Der medfølger tre sæt lydfiltre, som nemt kan udskiftes så de passer både til den mindre jazzkoncert og til dig der vil stå lige foran højttaleren til CopenHell. (Dæmpning 19, 14 eller 11 decibel)

Og fordi vi ved at man godt kan komme til at tabe en øreprop på jorden i kampens hede, er der en ekstra prop med i sættet.

Hvorfor?
Måske bruger du allerede billigere ørepropper (f.eks. apotekets gule i skum). Hvis disse er LoFi er Ear Peace HiFi. Musikken vil lyde bedre, og du kan stadig føre en samtale med dine venner.

  • Få den bedste lydoplevelse - og hør hvad dine venner siger - selvom musikken brager. Og kom hjem uden ringende ører.
  • Brug Ear Peace om natten uden ubehag, og uden at de falder ud af dine ører.
  • Se godt ud: Ørepropperne er diskrete og nærmest usynlige.Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser
02/06/2016

Tak for hurtig levering. Nu er mine ører klar til Roskilde Festival!

09/06/2016

Virkelig gode høreværn/ ørepropper. God filtrering af lyden og så nemme at have med sig i lommen til koncerter og festival. Snedigt med den ekstra øreprop til når/ hvis man mister en.

09/06/2016

Sindsygt gode ørepropper, og også ret billige. Til dem af os der gerne vil kunne tage til koncert uden at ligne en kegle med juletræer ud af ørerne, da er de her ørepropper helt fantastiske. De dæmper virkelig meget - men tingene lyder stadig godt. Og fedt at der er tre ørepropper i pakken, så jeg slipper for at købe et sæt mere når jeg mister en...

31/10/2019

Virkelig gode - dejligt med mulighed for at skifte filter og den ekstra prop. Jeg bruger dem i en specialbørnehave med mange skrig og uventede høje lyde og kan stadig følge med i samtale og lign. Har haft dem i 4 timer første dag helt uden irritation. Abefales.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser