DAddario Select Jazz D5M altsax

Daddario Ebonitmundstykke Select Jazz D5M til altsaxofon. 1,86 mm åbning. Rundt kammer, der giver en rigtig flot og balanceret klang, med masser af projektion.

1.260,00
Model/varenr.: M5053000
Varebeskrivelse

Daddario Select Jazz mundstykke til altsaxofon

Gennem mange år har vores bedst sælgende mundstykke været det amerikanske Meyer i ebonit. Da Rico (som nu hedder D'Addario Woodwinds) skulle til at fremstille et nyt professionelt mundstykke til altsax, kiggede de rigtig længe på de gamle Meyer mundstykker fra 1950'erne, og forsøgte at kopiere disse. Resultatet er et mundstykke, der klinger rundt og flot med masser af overtoner. Og så er det tilmed nemt at spille på. Dette mundstykke kunne sagtens gå hen og bliver vores nye favorit, og de af vores kunder, der allerede har prøvet mundstykket har også været meget imponerede. I grove træk svarer mundstykkerne til Meyer, så en model D5M svarer til den traditionelle Meyer 5, der er vores mest populære professionelle mundstykke til altsax.

Lidt facts:

  • 100% precision-milled, vintage-inspired jazz mouthpieces
  • The Select Jazz line is milled not molded, from solid rod rubber, using D’Addario’s precise computer-controlled mouthpiece-making technology
  • Classic sound and response, with even intonation across the entire range of the saxophone
  • Features medium chambers and facing lengths
  • Available in three tip openings: 5, 6, 7 and 8
  • Made in the USA from foreign materials by D'Addario

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser
18/03/2017

Wow - det lyder bare 100 gange bedre end mit gamle Yamaha mundstykke! Vidste slet ikke at det kunne gøre så stor en forskel... Min saxofon lyder nu meget mere behagelig og rund. Jeg skulle lige et halvt nummer ned i bladstyrke, så nu bruger jeg Vandoren 2,5 og det virker perfekt.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser