MG Leather Work Valve Guard Trompet

Beskytter i ægte læder til ventilhus - fremstillet i Ukraine.

MG Leather Work Valve Guard Trompet

MG Leather Work Valve Guard Trompet
Lys brun
MG Leather Work Valve Guard Trompet
Mørk brun
225,00
Varebeskrivelse

MG Leather Work Valve Guard Trompet

For at forlænge musikinstrumentets levetid og holde dets finish i fremragende stand, anbefales det at fjerne ventilbeskytteren efter koncerter og undervisning. Det er nødvendigt at lade ventilhuset tørre og lade instrumentet ånde. Hvis du beholder ventilhusbeskytteren på din trompet i længere tid uden at lade den tørre, samler fugten sig i beskytteren og under den, hvilket er dårligt for trompeten.

Dette tilbehør kan bruges til instrumenter med alle typer finish. Hvis du bruger den med den rå messing og sølvfinish, skal du være opmærksom på, at det er vigtigt at fjerne ventilbeskytteren efter undervisningen, for at gøre det lettere at tørre og forhindre oxidation af finishen på grund af den absorberede fugt.

Trompetventilbeskytteren er lavet af ægte læder af høj kvalitet og designet til at beskytte de vigtigste dele af din trompet, mod påvirkning af håndsved og slitage. Den er udstyret med 2 ekstra flapper for at beskytte 1. og 3. ventil. Indersiden er lavet af et blødt materiale, som absorberer fugten og holder finishen i god stand.

Produktets levetid er op til 5-10 år, og det afhænger helt af, hvor ofte og intensivt dette tilbehør bruges. Overvej det faktum, at i nogle tilfælde, ved hyppig brug, slides dette lædertilbehør meget hurtigt, og det er derfor, nogle musikere skal skifte trompetventilbeskyttere hvert år. Så snart læderet ser slidt ud, er det tid til  at udskifte den gamle ventilbeskytter med en ny.

Fremstillet i Ukraine

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser