Selmer SA80 Serie II Altsax Forsølvet

Selmer altsaxofon, model SA80/II 

Niveau: Professionel 
Materiale: Forsølvet messing

Pris er ekskl. mundstykke og etui 

44.523,00
Model/varenr.: D30320
Varebeskrivelse

Selmer SA80 Serie II Altsax Forsølvet

Dette er standarden indenfor professionelle altsaxofoner: Selmer SA80/II AG er uden tvivl en meget populær professionel sax på markedet, og regnes som den mest alsidige af Selmers modeller. Saxofonen blev lanceret i 1986, og er altså den Selmer model der er blevet fremstillet i længst tid og i størst antal.

Dette er en solid saxofon på mange måder, hvorfor den også har fået øgenavnet "arbejdshesten". Spørger man rundt, vil man hurtigt støde på den holdning at SA80/II AG er saxofonen til symfonisk eller klassisk musik. Men i virkeligheden benyttes den i næsten alle genrer og mange rytmiske musikere spiller også på saxofonen. I dette henseende er det ofte mere afgørende hvilket mundstykke til altsax du vælger at bruge.

Med denne saxofon får du et instrument der klinger fantastisk, stemmer og intonerer uovertruffent, og kommer til at holde i mange år (hvis ikke generationer) fremover. Vi forhandler en del brugte og vintage instrumenter, og Selmers saxofoner ligger altid i meget høj kurs - selv 50 eller 75 år efter de er blevet fremstillet.

Modellen blev opdateret i 2010, og leveres i dag med Selmers 125 års Jubilee gravering som standard.

Prisen er for instrumentet alene, uden saxofonetui og mundstykke. Vi rådgiver dig gerne om valg af det rette etui og mundstykke.

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser