Selmer Arbejdsforklæde

Forklædet der benyttes på Selmers egen fabrik, kan nu også bruges til sommerens BBQ

395,00
Varebeskrivelse

Selmer Arbejdsforklæde

Uanset om du er instrumentmager eller bare tilhører den øvre middelklasse af urbane Lumber-sexuals: Du skal have dette forklæde. Du har allerede anlagt dig fuldskæg. Du har fået tatoveringen af et anker, og har skiftet de blå Kings ud med din farfars gamle Dunhill pibe.

Du siger at du er en del af den nye arbejderklasse. Du har ikke læst Paddle Your Own Canoe, men du har købt den, og det er det der tæller (også selvom det kun er en e-bog).

Dit liv er meningsfuldt. Du er en mand. Du spiser palæo og bygger din egne ting. Du skal have dette forklæde. Mænd i flere generationer har båret det. Og du er mand nok til at løfte arven efter dem.

Køb dette forklæde. Skil din saxofon i små stumper. Når du bliver træt af at kigge på stumperne, smider du dem i en mulepose, som du afleverer på vores værksted. Vi skal nok hjælpe dig, kollega. Rigtige mænd deles om arbejdet, og vi er her for dig. Vi ved godt at det ikke er fordi du ikke kan samle din egen saxofon. Vi ved du kan. Vi kan se at du kan. Der står jo Selmer på dit forklæde.

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser