Yamaha YFL-282 tværfløjte

Yamaha tværfløjte, model YFL-282
Hovedstykke: Forsølvet nysølv
Korpus: Forsølvet nysølv
Mekanik: Ringklapper, in-line, uden E-mekanik

5.190,00
Model/varenr.: B40250
Varebeskrivelse

Yamaha YFL-282 tværfløjte

Yamahas fløjter i 200-serien er specielt udviklet til begyndere. Tanken bag instrumenterne i denne serie er at tilbyde letspillede fløjter til rimelige priser.
Hovedstykket i forsølvet nysølv med undercut (CY cut), gør det lettere at artikulere, giver en hurtig respons og er let at intonere på. Det er et rigtigt rart mundstykke at starte på da det er udviklet med tanke på, at det skal være let at producere en smuk tone på det.
Kroppen i forsølvet nysølv har "french pointed key arms" -en smuk detalje som oftest ses på professionelle fløjter, men som Yamaha har valgt at lave på deres skolefløjter.
Materialerne som er brugt i 200-serien er slidstærke og kan holde til en mere hårdhændet håndtering end de dyrere fløjter i finere materialer. Fløjterne i 200-serien er håndjusterede og testspillet af Yamaha samt gennemgåede i vores værksted.

YFL-282 har ringklapper og in-line. Denne fløjte passer godt til dig, der gerne vil have en letspillet fløjte med traditionelle franske detaljer, som ellers er forbeholdt de professionelle modeller.
Både in-line (dvs. alle klapperne sidder på en lige række) og fraværet af e-mekanikken giver fløjten en æstetisk enkelhed.

Denne model har ikke e-mekanik, der gør det lettere at spille e i tredje oktav. De fleste fløjter som laves i dag, er konstrueret så e-mekanik ikke er et must. Er du i tvivl om hvorvidt du har brug for e-mekanik eller ej, er vores råd at prøvespille samme model med og uden e-mekanik for at mærke forskellen. Der medfølger propper, som kan tages af og sættes på efter behov, så begynderen kan vænne sig til at spille med ringklapper.

  • Ringklapper
  • Propper til ringklapperne
  • In-line G
  • C-fod
  • Uden e-mekanik
  • Etui medfølger
  • Rensetilbehør medfølger
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser