Yamaha YTR-9445CHS 05 C trompet

Topprofessionel C trompet fra Yamaha i Xeno Artist serien. Ny model 05 fra 2019. 

Yamaha YTR-9445CHS 05 C trompet

34.490,00
Model/varenr.: H403500
Varebeskrivelse

Yamaha YTR-9445CHS 05 C trompet

Yamaha Xeno Artist ”Chicago” C-trompet YTR9445CHS er en model i den absolutte topklasse blandt trompeter på markedet.

YTR-9445CHS Artist model C-trompet, udviklet i samarbejde med alternerende solotrompetist i Chicago Symphony Orchestra, John Hagstrom. Designet til professionelt brug i såvel symfoniske som andre sammenhænge, og så er den desuden en perfekt partner til den allerede meget populære Yamaha artist Bb-trompet, model YTR-9335CHS. Klangstykket der er af messing, har `fransk rand´/flad rand, materiale tykkelsen på klangstykket bliver mindre længere ud mod randen og boringen på trompeten er large. Dette giver, sammen med "Artist-modellens" ventildæksler i både top og bund, ubesværet respons og maksimal fylde. Den optimalt placerede lodning sidder på linie med støtterne til blæsestang og ventilhus, og MC1, "Malone-blæsestangen", giver både en forbedret intonation og klangkvalitet. Det er et solidt, "HEAVY" instrument du har mellem hænderne og med den forsølvede finish, desuden et meget smukt instrument som med udgangspunkt i studier af vintagetrompeter, har gjort den populære model endnu bedre end sin forgænger 04.

  • C-trompet Yamaha
  • Model Artist YTR-9445CHS 05 (Chicago symp.)
  • Forsølvet Yellow brass (messing)
  • Klangstykke dia. 123 mm (4 7/8")
  • Large boring 11,65mm (0,462").
  • 1. trigger u-ring
  • 3. trigger fingerring med stop
  • Bob Malone blæsestang model MC1
  • Deluxe artist etui
  • Yamaha ventilolie og bøjlefedt

Forbedringer på YTR-9445CHS 05:

Den nye model 05 fra 2019 er resultatet af en raffineret udviklingsproces, som med udgangspunkt i studier af vintagetrompeter, har gjort den populære model endnu bedre end sin forgænger 04, på en række punkter, som vi har beskrevet herunder: 

Nyt ventilhus: Ændret godstykkelse og størrelse i dele af ventilhuset giver, sammen med letvægtsventilen, tydeligt øget detaljeklarhed. 

Ny stemmebøjle: Stemmebøjlen er ”firkantet” i sin udformning, hvilket giver den et meget traditionelt udseende. Udformningen giver sammen med den nye vandklapskork øget beherskelse af instrumentet. 

Ny vandklapskork: En blanding af korkstumper og syntetisk gummimateriale giver den nye vandklapskork større holdbarhed og tilfører instrumentet, sammen med den nye stemmebøjle, øgede klanglige egenskaber. 

Klangstykke: Klangstykkets udformning med ”firkantet” krumning af buen tilfører instrumentet en klang med stærkt center i tonerne som øger beherskelsen i det høje register. Ved udformningen af klangstykkets rand benyttes fortsat den fladt udseende ”Franske bukning”. Det betyder, at den ring, som det yderste af klangstykket er bukket omkring, ikke er traditionelt cylindrisk, men oval. 

Blæserør: Amerikanske Bob Malone har været tilknyttet Yamahas hold af udviklere siden 2001. Kombinationen af Malone Pipe model MB1, en lettere receiver, og krogen til lillefingeren som ikke er loddet fast, giver øget kontrol og fornemmelse af instrumentet. 

Vandklap: Foruden den nye vandklapskork, er trompeternes vandklap udstyret med en arm og holder som med deres helt særlige vægtfordeling og den lange studs øger beherskelsen af instrumentets høje register. 

Øvrige detaljer: Stivernes placering mellem klangstykke og blæserør, stiverne i og knopperne på buerne på 1. og 3. bøjle samt placeringen af stopskruen på 3. bøjle er alle detaljer som gør Yamaha Xeno Artist ”Chicago” C-trompet YTR9445CHS 05 til noget helt særligt. 

Hensynet til detaljer som ikke før har været anset for vigtige, kombineret med uforligneligt kvalitetshåndværk og materialeforarbejdning, har ført Yamahas trompeter frem i forreste linje på markedet. 

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser
spacer