Stomvi 5003 Forte C trompet

Stomvi Forte C trompet til begynderen og den let øvede. 

Boring: Large 
Klangstykke: #23
Finish: Forsølvet 

Stomvi 5003 Forte C trompet

10.300,00
Model/varenr.: H20320
Varebeskrivelse

Stomvi 5003 Forte C trompet

Student Model, kalder Stomvi denne model. Der er dog i en kvalitet der ligger over de fleste begynder instrumenter og er et godt valg hvis man er entusiastisk nybegynder eller amatør.
Stomvi Forte instrumenterne er fleksible og har en letspillelig åben klang, der giver musikeren mulighed for at intonere instrumentet perfekt.

  • Stomvi C-trompet
  • Model Forte
  • Forsølvet
  • Klangstykke i forsølvet "yellow brass"
  • Boring "large"
  • 1. trigger u-ring
  • 3. trigger fingerring med stop

Dette følger med:

  • Stomvi mundstykke
  • Etui med rygsækremme
  • Ventilolie og bøjlefedt
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser
01/04/2011

Jeg studerer til trompetist og spiller i en del orkestre, blandt andet brass band, harmoniorkester og symfoniorkester, ydermere spiller jeg principal i et operaprojekt for amatører. Jeg bruger Stomvis Bb og C trompet i Forte modellerne, og jeg har et par i Elite serien. Jeg valgte disse da Elite serien var lidt mere tungt spillende, jeg bruger dog gerne mine Elite trompeter sammen med symfoniorkesteret da det passer bedre der. Jeg har prøvet både Mahler, Master og Mambo og efter min mening er forte og elite serien noget af det bedste. Master serien har dog en helt specielt lyd som der ikke gengives i de billigere, men den er en del sværere at spille i gang. Mambo og Mahler føles som om de satser på jazz musikere, da de er meget lækre i overtonerne og klinger smukt og skarpt på de høje toner, men de dybe toner bliver noget til den skarpe side. Stomvi betegner selv Forte serien som en student trompet, men der er bestemt ikke noget studie over den, den kan sagtens bruges langt op i den professionelle karriere og det vil være et rigtig godt valg at starte på. Alle mine elever har prøvet min Stomvi Forte og man kan tydeligt høre hvor meget lettere det bliver at spille. Da jeg selv skulle vælge, havde jeg mange forskellige trompeter. Både en Bach Strad. 37, Yamaha 8335 Xeno, Schilke B1 og mange andre mindre kendte mærker. Dog faldt jeg for Stomvi Forte. Alt dette inden jeg kendte prisen, da jeg ikke ville vælge ud fra pris. Og da jeg hørte hvad prisen på en Forte var, så købte jeg med det samme både en Bb og C trompet. Så at vælge en forte som nybegynder, betyder at man kan spille på samme instrument de næste 15-20 år.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser