IKGOS Oslo C Trompet

Boring: Large 
Leadpipe: Flere varianter
Finish: Rå Messing
-Kontakt os vedr. leveringstid-

Fra: iKGOS
38.110,00
Varebeskrivelse

IKGOS Oslo C Trompet

i.K.Gottfried har produceret trompeter siden 1796, kun afbrudt af en kort pause mellem 1944 og 2017. Grundtanken er ikke at genopfinde trompeten, men i stedet at forfine allerede eksisterende traditioner. Det er nok også derfor, at vores trompeter ofte bliver beskrevet som meget gode eksemplarer af Vincent Bach’s instrumenter fra 1950’erne.

Verden er blevet mindre siden 1796, og i dag har vi langt større mulighed for at samarbejde med de bedste instrumentmagere indenfor hvert sit felt: Trompeten er bygget på Bachs klassiske C-trompet model. Og vi har selvfølgelig et bredt udvalg af leadpipes du kan komme og prøve med den. 

Leadpipe: Forskellige varianter

Ventilsystemet er fremstillet af J.Meinlschmidt i Tyskland og er et Two Piece, large boret system. Producenten har fremstillet ventilsystemer siden 1896, og er i dag nok et af de mest udbredte systemer på special og custom instrumenter.

Stemmebøjlen findes også i forskellige varianter, som kan tilpasses efter behov. 

Klangstykket er en gengivelse af Bach New York klangstykket fra 1950’erne. Det har en traditionel fransk rem (yderste rende på klangstykket) og bliver banket ud af et stykke messing. Dette er ikke den nemmeste måde at lave et klangstykke på, og nok også derfor at de fleste producenter er gået væk fra det. Men hos Bernd Sandner i Tyskland, er dette den rigtige måde at lave et klangstykke, og Bernd ved hvad han laver. Det er muligt at vælge mellem en tynd eller tyk rem. 

Finishen på en Standard Bb er rå messing, men kan efter ønske forgyldes eller forsølves. Dette bliver gjort hos Müller Lack i Tyskland.

 
Ved køb af en Oslo C justerer og afprøver vi selvfølgelig instrumentet præcis efter musikerens ønsker.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser