Obo rør KGE Student Artist

Køb flere og få rabat

Et godt obo rør til begynderen. Leveres i "Soft" og "Medium".

Fra: K.GE
135,00
  • Køb 3 eller flere til 121,50 pr stk.
  • Køb 5 eller flere til 114,75 pr stk.
  • Køb 10 eller flere til 108,00 pr stk.
Varebeskrivelse

Obo rør til begynderen. KGE producerer 3 forskellige modeller af oboe rør, student, standard og professionel.
Student oboe røret leveres i en blød udgave "soft" og "medium" med wire. Wire er en messing tråd der er fæstnet på midten af røret.

Ke-Xun Ge hedder den uddannede kinesiske oboist og "reed-maker", bosiddende i Australien der lægger sidste hånd på disse rør, der går under navnet; KGE-Reeds.

"There is no difference between Professional and Standard reeds in terms of materials used. However, professional reeds are selected as some reeds have better intonation, articulation, tone and finishing etc…. The reeds are not intentionally made this way. When I make them, some of them simply turn out better than others." (red. Ke-Xun Ge)

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser
31/05/2016

Jeg brugte KGE Student rør i mange år, og de virkede generelt ret godt på min Yamaha obo. Det sidste år er jeg gået over til at bruge KGEs professionelle rør i stedet, fordi jeg synes de er mere ensartede end Student. Jeg kan sagtens finde gode Student rør også, men når jeg køber Prof rør er det som om at de alle sammen er gode. Jeg plejer at bruge Medium Hard med wire - dem der er 47mm.

14/06/2016

Et billigt oborør som er oplagt til begyndere, men som faktisk også sagtens kan bruges af mere erfarne oboister. Jeg bruger Medium og synes det er fantastisk.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser