ERG-Oboe playing support

ERG-Oboe spillestøtten er specielt designet til at gøre det muligt for oboisten at holde sine hænder og overkrop helt afslappet.

ERG-Oboe playing support

1.250,00
Varebeskrivelse

ERG-Oboe playing support

ERG-Oboe spillestøtten er specielt designet til at gøre det muligt for oboisten at holde sine hænder og overkrop helt afslappet. ERG-oboe playing support fungerer med obo, oboe d'amore og engelsk horn. Instrumentet skal dog have en lodret ring over tommelfingerstøtten. Du skal fastgøre spillestøtten til denne ring. Hvis dit instrument ikke har en ring på tommelstøtten, så kan dit instrumentværksted nemt fastgøre en ny tommelfingerstøtte med en lodret ring på.

Spillestøtten fjerner belastningen på for højre tommelfinger og arm, som ellers bruges til at understøtte oboens vægt. I stedet vil ERG-oboe playing support overføre vægten af ​​instrumentet til stolen, gulvet eller bælteposen - alt efter hvilken model man anvender.

Se i videoeksemplet, hvordan tommelfingeren kan være meget mere afslappet, når den ikke bærer vægten af ​​et engelskhorn!

Den frie følelse i overkroppen hjælper de vigtigste aspekter af blæseteknikken: vejrtrækning og luftstrøm. Med vægten af ​​instrumentet fjernet fra kroppen, forbedres forbedres musikerens berøring og fornemmelse for at spille, og overbelastninger reduceres.

I det lange løb formindskes chancerne for at få spillerelaterede smerter ved brug af ERG-obo spillestøtten.

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser