Pearl PFP-105E Piccolofløjte

Velklingende piccolofløjte i grenaditte. Produceret i Taiwan af japanske Pearl model PFP-105E. En rigtig populær begynderfløjte.

Fra: Pearl
9.300,00
Varebeskrivelse

Pearl PFP-105E Piccolofløjte

Den store japanske fløjteproducent Pearl har længe haft succes med sine prisvenlige begynderinstrumenter. Pearls piccolofløjte er fremstillet i et kunststof kaldet Grenaditte, som har mange egenskaber til fælles med træ. Materialet grenaditte er udviklet af Pearl specielt til piccolofløjterne for at kunne tilbyde en billigere begynder piccolo, som ligner en træfløjte og har gode klanglige kvaliteter samt god intonation og rige dynamiske variationsmuligheder. Materialet grenaditte har desuden den fordel at det er resistent mod fugt og temperatursvingninger i langt højere grad en træsorten grenadil, der normalt bruges til piccolofløjter. PFP-105E er udstyret med forsølvet mekanik med E-mekanik og et såkaldt "high wave" hovedstykke, der gør det lettere at frembringe en ren og fokuseret tone. Leveres komplet med etui, rensegrej og foret overtræk i sort nylon.

 

Garanti

Alle nye instrumenter er efterset og gennemspillet på eget værksted for at rette evt. fejl, som regel små utætheder ved puder og evt. rettelser på mekanik. En unik service der sikrer begynderen den optimale start med et instrument der fungerer som det skal.

Når du køber din fløjte hos os, får du desuden et gratis eftersyn indenfor 6 måneder fra købsdatoen.

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser