Min Fløjtebog 2 af Anne Fontenay

Min Fløjtebog 2 af Anne Fontenay er en fløjteskole for de yngste begyndere, der kan få lyd i fløjten og kan spille enkle melodier.

199,00
Varebeskrivelse

Min fløjtebog 2 af Anne Fontenay

Min fløjtebog 2 udkom i 2019 og er en fløjteskole for de yngste elever. Skolen er skrevet på dansk, hvilket både undervisere og elever har efterspurgt i mange år. 

Bog nummer to introducerer nodesystemet med enkle kreative opgaver. Bogen indeholder melodier med becifringer, så læren kan akkompagnere.

 

Om Anne Fontenay:

Anne er uddannet fløjtenist fra Nordjysk Musikkonservatorium. Hun har en klassisk musikpædagogik diplomeksamen fra 2000. Desuden har hun en diplomeksamen i kunst og kulturformidling for børn og unge fra Universitet College Sjælland samt et enkelt diplomfag i projektledelse. Mange års erfaring fra musikskoler rundt om i landet, har betydet at Anne har fået lang række kurser i blandt andet rytmik. De senere år er Anne, både alene men også i samarbejde med andre gode kollegaer, begyndt at udvikle nyt materiale mere og mere, da hun syntes det er svært at finde nyt og spændende materiale til instrumental undervisningen.

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser