Klarinet-stafet

Dansk klarinet grundbog for lærere og begynder elever på klarinet.

279,00
Model/varenr.: Z13740
Varebeskrivelse

Mange af vores kunder har gennem længere tid efterspurgt en dansk klarinetskole for begyndere, med nutidige melodier. Mange af de undervisningesbøger der er på markedet i dag er gamle, og rummer derfor ikke nødvendigvis musik som den unge nybegynder har kendskab til (eller som passer til elevens smag). Klarinet Stafet er et solidt bud på en nutidig klarinet grundbog, der fuldt ud matcher de fleste elevers og underviseres behov i de første 2-3 år.


Fra forfatternes forord:


Klarinet-stafet er en undervisningsbog beregnet til begynderelever med en tilknyttet lærer i musikskole- eller privat regi. Hvert kapitel svarer til én lektion og er opbygget progressivt med øvelser, der forbereder eleven på kapitlets melodier. 

Vi har lagt vægt på udvikling af både teknik og musikalitet. Melodierne er et bredt udvalg af nordiske og udenlandske viser, filmmusik, folkemusik, pop og klassisk. Der er noteret sangtekster på mange af melodierne. Vi opfordrer til at melodien synges først og så læres på klarinet. Dette er en umiddelbar og naturlig måde at lære musik på.

Hvor der er noteret akkorder er det for klaver/guitar.
 

Tjekballon

Forrest i bogen findes en ʼTjekballonʼ med de vigtige punkter omkring kroppens holdning og mundstilling. Brug ʼTjekballonenʼ som reference igennem hele bogen, så eleven lærer at blive bevidst om sin kropsholdning under spillet.
 

Pusterummet

ʼPusterummetʼ er elevens pause, til at fejre det allerede indlærte, og nyde udviklingen. Der er 7 ʼPusterumʼ fordelt over bogen, som indeholder kreative opgaver baseret på den indlærte viden fra de forudgående kapitler. Eleven kan lave opgaverne selv eller sammen med sin lærer.

Som tillæg til bogen findes videomateriale med indspilninger af nogle af bogens melodier på Youtube, bagerst i bogen finder du relevante links, herunder bl.a. Klarinet-stafet youtube kanal og Facebook side.

”Vores ønske med Klarinet-stafet er at give eleven mulighed for at opleve musik som en tilgængelig størrelse, der læres med enkle øvelser gennem krop og stemme.

Derudover at inspirere til et kreativt og dynamisk rum omkring klarinetundervisningen - at vække elevens musikalitet i bred forstand”

God spillelyst!

Birgit Bøgh Sønderriis og Marika Thinggaard Andersen

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser
spacer