Vandoren V16 metal T6S tenorsax

Vandoren V16 metal T6S Tenormundstykke. Et alsidigt mundstykke med medium tip-åbning. Anbefales til brug med JAVA og ZZ blade hårdhed 3.

2.490,00
Model/varenr.: M107410
Varebeskrivelse

Vandoren V16 metalmundstykke til tenorsax

Vandorens V16 metalmundstykker til tenorsaxofon, er inspireret af de legendariske Otto Link mundstykker fra 1950'erne. Vandoren har brugt betydelige kræfter på designet, som er noget mere strømlinet og præcist end de gamle Link mundstykker, hvor der var relativt stor forskel på de enkelte mundstykker. Forgyldt med 24 karat.

På Otto Link mundstykkerne kan man bestemme hvilken åbning man vil have (de går fra 4 til 10), men mange af vores kunder har gennem årene efterspurgt et Link-agtigt mundstykke, med et anderledes kammer. Dette imødekommer Vandoren, ved at tilbyde 3 forskellige kamre til hver åbning:

  • Small (1960's): Et lille kammer, der giver en slankere, mere kantet klang, med masser af kerne (Tænk: Michael Brecker).
  • Medium (1950's): Et medium kammer, der balancerer fylde og artikulation.
  • Large (1940's): Et stort kammer, der giver en rundere, mere luftig tone (Tænk: Ben Webster).

 

Hvilken åbning du vælger afhænger meget af den 'feeling' du ønsker når du spiller. Et mindre mundstykke (f.eks. T5 eller T6) vil give dig mindre fleksibilitet, men kan være nemmere at spille på. De mere åbne mundstykker kræver lidt mere luft, men er velegnede til blødere blade som giver en mere 'elastisk' feeling med mulighed for at vride eller dreje tonen.

T5 (Åbning = 2,35 mm / Medium Facing)
Fås kun med L kammer. Vi anbefaler følgende blade:

 

T6 (Åbning = 2,50 mm / Long Facing)
Anbefales med L kammer og følgende blade:

 

T7 (Åbning = 2,65 mm / Medium-Long Facing)
Anbefales med M kammer og følgende blade:

 

T8 (Åbning = 2,77 mm / Long Facing)
Anbefales med S eller M kammer og følgende blade:

 

T9 (Åbning = 2,95 mm / Long Facing)
Anbefales med S kammer og følgende blade:

 

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser
09/03/2018

Lækkert mundstykke udført i virkelig gode materialer. Large Chamber giver virkelig den velkendte klang fra New Orleans Jazz æraen. Meget jazzet i lyden og let at blæse op, her er der tale om et fantastisk mundstykke der vil følge mig meget meget langt og som vil vokse på mig også. Helt klart et must-have mundstykke til samlingen! Et mundstykke med attitude!!

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser