Lufttræner - Small

Lufttræneren kan forbedre vejrtrækningen for blæsere og for sangere. Et effektivt værktøj til forbedret vejrtrækningsteknik og klang.

225,00
Model/varenr.: Y10100
Varebeskrivelse

Lufttræner

Small: 100 mm. (anbefales til begyndere og børn)

Lufttræneren træner og forbedrer vejrtrækningen for blæsere og sangere.
Den løse slange monteres på cylinderens studs. Ved skiftevis at puste og suge, kan man holde bolden oppe konstant. Puste/suge-funktionen bør ikke være alt for voldsom, men blot intens nok til lige at holde bolden oppe. Det er vigtigt, at man ikke bare hurtigt skifter mellem at puste og at suge, men tværtimod gør suge/puste-perioderne så lange som mulige!

Lufttræneren har to slanger som giver mulighed for forskellige træningsniveauer. Niveauet vælges ud fra ens egen vitalkapacitet (hvor meget luft man kan puste ud).

Mellem niveau  - tyk slange med små huller
Høj niveau  - tyk slange med store huller

Regulering for mellem- og høj niveau:

Med begge huller lukket - let niveau
Med et hul lukket  - mellem niveau
Med begge huller åbne - høj niveau

LUFTTRÆNEREN virker primært på tre måder:

1.) Når man "puster" under spil, er man naturligvis tilbøjelig til at stoppe en tone eller en frase, når luften ikke mere kan bære klangen. Ved at arbejde med LUFTTRÆNEREN vil man kunne forøge sin vitalkapacitet og derved sin disponible luftmængde.

2.) Ideelt set bør ind - og udåndingsmusklerne fungere som to muskelsæt der skiftes til at arbejde. Alligevel spænder de fleste ikke kun et muskelsæt ad gangen når de spiller, men også det muskelsæt som de tror er passivt, dvs. at de ubevidst spænder begge muskelsæt samtidigt. Brug af LUFTTRÆNEREN vil kunne vænne kroppen til at bruge ind - og udåndingsmusklerne skiftevis, og dermed gøre vejrtrækningen mere effektiv og afslappet.

3.) Messingblæsere kan desuden træne den kombinerede "læbespænding/pustning"  ved at sætte mundstykket i slangen og så spille bolden op. Man kan evt. holde cylinderen på skrå (midt imellem vandret og lodret) for at få en mindre og mere hensigtsmæssig modstand.

Passer godt sammen
+
-49%
50,00
99,00
Du sparer: 49,00
=
275,00
324,00
Du sparer: 49,00
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser