BAM Hightech 4102XL etui tenorsaxofon

BAMs Hightech serie af etuier leverer optimal beskyttelse. Fungerer både som rygsæk og som skuldertaske. Vægt 4,2 kg. Udv. mål 83 x 30 x 21 cm.

BAM Hightech 4102XL

Fra: Bam
4.680,00
Model/varenr.: T504350
Varebeskrivelse

BAM Hightech 4102XL etui tenorsaxofon

Hvis du er glad for din saxofon, bør du beskytte den på bedst mulig vis. Den beskyttelse giver BAM Hightech!

Etuiet er utroligt robust med en hård skal, indlagt er blødt skum foret med velour. De tilhørende rygsækremme er meget stabile og krogene låses med skrue-gevind. På bagsiden af caset sidder en stor lomme, som du kan bruge til f.eks. noder. Lommen fungerer også som pude, så etuiet føles blødt og behageligt at bære som rygsæk. Der medfølger en pose i thai silke til saxofonhalsen samt en løs pung til diverse tilbehør.

Etuiet findes i andre farver og med ekstra forlomme og regnslag. Kontakt os venligst, hvis det lyder som noget for dig.

  • Vægt: 4,2kg
  • Udvendige mål: 83X30X21 cm
  • Indvendige mål: 77cm (krop) 16 cm (klangstykke)
  • Model: 4102XL
  • Farve: Carbon Noir

 

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser
31/05/2023

Den er rigtig god at gå og cykle med. Den er udmærket indrettet dog er det mere besværligt end hvad jeg kom fra. Halsen er i en pose det tager tid. Mundstykket skal ligge i et itui nede i lommen med lynlås. Det tager tid at finde frem. Det er lidt trængt med plads. Derudover virker der yderste lag plastic ret sårbart. Det får meget nemt ridser. Det har jeg ikke som sådan noget imod æstetisk. Men efter nu 3-4 uger med den, hvor den også har været bag i turbussen nogle gange,bliver jeg ret bekymret. Den har fået nogle alvorlige slidmærker der går ind til en sort plastic der ligger inde bagved. Godt nok virker tasken robust. Men på længere sigt, kunne jeg komme til at tvivle på hvor lang tid den holder. Når man tænker på at man kunne købe to andre tasker til samme pris bliver man i tvivl om det var pengene værd. Dog vil jeg alligevel sige at den god og letvægtig. Men måske på bekostning af robusthed. Jeg vil hverken afskærme fra købe den eller omvendt. Tænk over om det er noget for dig, taget alt i betragtning.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser
spacer