MG Leather Work Triple Trumpet Gigbag

Trompettaske i ægte læder fremstillet i Ukraine.

MG Leather Work Tripe Trumpet Gigbag

3.800,00
Model/varenr.: N905025
Varebeskrivelse

MG Leather Work Triple Trumpet Gigbag

MG læder Work Triple Trumpet Gigbag
Denne gig-taske er designet til at rumme tre instrumenter. Du kan blande instrumenterne som du vil, ved at bruge posen til Bb-trompet/ C-trompet/ flugelhorn/ kornet eller piccolotrompet. Etuiet er udstyret med en indvendig skillevæg (lidt anderledes end den på billedet), som holder tre instrumenter adskilt fra hinanden og beskytter dem mod skader.

Den tredobbelte trompettaske er lavet af ægte læder og suppleret med pålidelige YKK lynlåse. Et bærehåndtag tilpasser sig komfortabelt til din hånd. Tasken har en skulderrem med en læderpude for nem at bære. Den dobbelte koncerttaske har også forstærkede sidestropper og en bund med metalben.

Denne særlige model har en sidelomme med tryklås. Alt tasketilbehør er pålideligt og fast, lavet af sort nikkel. Deres kvalitet er væsentligt bedre, så de tjener længere end plastiktilbehør, som ofte findes i billige poser. De ser smukke ud og passer godt til udseendet af den dobbelte sag til trompeten.

Interiørdesignet har et meget blødt foringsmateriale, der ikke beskadiger finishen på dine instrumenter. Der er ingen udvendige lommer, så du kan nyde din rejse uden frygt for at miste tilbehør. I modsætning til mange tasker af denne type har denne koncerttaske en indvendig lomme, der er egnet til at bære tilbehør (mundstykker, ventilolier, seddelark osv.). Så snart du lyner tasken, er dine instrumenter og tilbehør sikre og klar til at komme på vej.

 

Detaljerne:

  • Ægte kvalitetslæder
  • YKK-lynlåse af høj kvalitet og langtidsholdbart tilbehør i sort nikkel
  • Skulderrem med læderpude
  • Forstærkede sider med nitter og forstærket bund 
  • Det ydre design: det tjekkede look (som dine trompetvenner vil kigge langt efter)
  • Det indre design: nok plads til at bære tre instrumenter, rummet er opdelt med en blød polstret skillevæg, som kan justeres eller nemt tages ud til rengøring efter rejsen
  • Fremstillet i Ukraine
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser