BG Mundstykkebeskytter - 0,8 mm. - pakke med 48 stk.

Beskyttere der klæbes på dit mundstykke til saxofon eller klarinet.

380,00
Model/varenr.: M905120
Varebeskrivelse

Beskytterene (mouthpiece patches) har flere funktioner. De tager en del af mundstykkets vibrationer når du spiller, og beskytter også dine tænder. Samtidig giver de bedre 'greb' på mundstykket, hvis du har behov for dette. Vi bruger dem selv til at beskytte mundstykker mod slitage når vores kunder vil afprøve saxofon eller klarinet mundstykker.

Beskytterene består af et ark små klistermærker, der klæbes direkte på mundstykket, og bliver siddende i et godt stykke tid. Denne pakke indeholder hele 48 mundstykkebeskyttere, så stykprisen er betydeligt lavere end hvis du 'bare' køber 6 stk. af gangen.

Fås også i en tyndere variant på 0,4 mm.

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser
07/03/2016

Disse tykke mundstykkebeskyttere er ikke kun for "bidere" eller folk med ømme tænder, men tillige et godt værktøj for nybegyndere, der vil eksperimentere med, hvor meget mundstykke, man vil tage ind! 1) Rids/krads en rimelig dyb rille i mundstykkebeskytteren med en papirklips, sæt beskytteren på mundstykket, lad fortænderne synke i rillen, og spil. 2) Justér beskytteren op eller ned ad mundstykket til du finder den lyd eller komfort, der passer dig. 3) Bliv ved med at benytte mundstykkebeskytteren (skift den evt. ud med en ny, hvis den bliver for slidt) med samme "rilleindstilling" indtil du pr. instinkt ved, hvor du "hører hjemme" på mundstykket! Mundstykkebeskyttere er videre fremragende at klæbe på tommeltotten, hvis du får ondt af at holde/bære din sax/klarinet under spillet!

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser
spacer