American Song Whistle

Swaneefløjte (eller slide whistle) made by Acme in USA

American Song Whistle

265,00
Model/varenr.: A90400
Varebeskrivelse

American Song Whistle

I hele vores sortiment er Swaneefløjten nok det sjoveste. Og blandt Swaneefløjter er netop denne model annerkendt som toppen: Swanee fløjternes Stradivarius. Acme har fremstillet modellen i snart 100 år uden væsentlige ændringer i hverken design eller indpakning. Den er fremstillet i forkromet stål, der er ekstremt slidstærkt og holdbart - så du kan trygt lade møg-ungerne kaste med den når de bliver vrede.

Jovist - den har et lidt begrænset spektrum, og nogle vil mene at den klinger lidt sært. Men man er i gang med at spille på under et minut, og der er faktisk overraskende meget lyd i den.

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser
19/08/2015

Hah! Den er da vildt morsom! Og så kan man faktisk spille på den... Jeg har kun set den billige udgave tidligere, og den sagde ikke så meget. Jeg købte denne her model i starten af December, og var klar til at underholde hele familien med julesange d. 24.

09/06/2016

Fik den i sidste uge og havde egentlig forventet lidt mere af et børneinstrument. Men dette er jo et RIGTIGT instrument - måske endda lidt for tungt til de små poder. Nuvel, det betyder ikke så meget: der spilles med store glæde i vores hus!

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser