Daddario VENN tenorsax blad

VENN tenorsax blad er et avanceret syntetisk blad, der består af polymer fibre, harpiks og naturlige træfibre.

Daddario VENN tenorsax blad

2 3 3+
250,00
Varebeskrivelse

Daddario VENN tenorsax blad

VENN tenorsax blad fra D'Addario er et avanceret syntetisk blad, der består af polymer fibre, harpiks og naturlige træfibre. Bladet er designet til at give dig fordelene ved det syntetiske blad uden at gå på kompromis med klang og spilbarhed.

Bladet fremstilles til Bb-klarinet, altsaxofon og tenorsaxofon og sælges enkeltvis.

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser
13/06/2023

Det dur ikke for mig, men jeg kender en, der lyder skide godt oå altsax med de blade. Jeg kan bare ikke rigtig få det til at fungere på tenor.

13/06/2023

Ingen tvivl om, at fremstillingskvaliteten er i top. Man skal lige vænne sig til den meget glatte overflade, men det kommer hurtigt på plads. Sammenlignet med f.eks. Legere Signature er VENN en anelse lysere, lidt skarpere i tonen, men det er smag og behag efter situationen. Ellers let spilleligt, - og så slipper man jo for 'bøvlet' cane blade, der næsten aldrig er ens. En fordel ved VENN er, at det faktisk kan manipuleres på samme måde som et cane blad. Det er ikke nemt, men kan lade sig gøre. Bladet er generelt hårdere end andre blade i min samling. Hårdhed 2 svarer nok bedst til Legere Signature 2.25 eller 2.5. Så altså et lille step ned i forhold til, hvad du plejer at spille. Jeg spiller med tipåbning 7 på tenor, og her er VENN hårdhed 2 passende og meget fin for mig. Bruger 2.25 og 2.5 i Legere.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser
spacer