Yamaha YAS-62S 04 altsaxofon

Professionel altsaxofon fra Yamaha

Niveau: Professionel
Materiale: Forsølvet messing

Yamaha YAS-62S 04 altsaxofon

24.130,00
Varebeskrivelse

Yamaha YAS-62S 04 altsaxofon

Yamahas serie 62, er gået hen og blevet en klassiker og mange professionelle over hele kloden sværger til denne fremragende og gennemarbejdede saxofon. Dens stærke, klare og stabile klangkvalitet, dens bekvemme mekanik og dens perfekte intonation og projektion, gør den til en af de bedste og mest letspilbare saxofoner på markedet. Endda uden at ruinere nogen, selv her i finanskrisens tumultariske tidsalder. 
Blandt de vigtigste forbedringer der er foretaget siden sidst, kan nævnes. En ny og bedre bøsning hvor halsen sættes sammen med kroppen. Oktavklappen er blevet ligesom på Custom modellen, hvilket gør mekanikken både hurtigere og glattere. Læderpuderne er blevet behandlet med silicone, hvilket gør at de holder meget længere. Blue Steel fjedre, gør at funktionen bliver både hurtige og mere præcis. Hals og krop er foldet af plade, smedet og udglødet, hvilket gør saxofonen mere holdbar og det gør også messingen mere "levende", hvilket er godt for klangen. Saxofonen "svarer" hurtigere og klangen bliver mere stabil og klar.
Mekanikken til det dybe Bb er drejet en smule hvilket gør betjeningen med lillefingeren meget lettere. Så hvis du er ved at ville investere i lidt mere end en begyndersaxofon, er der ingen vej uden om dette pragtfulde horn.

  • Yamaha professionel altsaxofon
  • Model YAS62S 04
  • Forsølvet
  • Yamaha mundstykke og ligatur
  • Blade
  • Etui

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser