Selmer AXOS Altsax

Selmer AXOS Altsax

Niveau: Professionel 
Materiale: Lakeret messing og rustfrit stål 

Leveres med mundstykke, ligatur og etui 

24.201,00
Model/varenr.: D30300
Varebeskrivelse

Selmer AXOS Altsax

Målet med AXOS var at producere en Selmer altsax til en mere overkommelig pris. Dette er gjort muligt ved at spare på de mest luxuriøse detaljer på instrumentet, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har gennemgået saxofonen, og ser ikke umiddelbart den store forskel på AXOS og f.eks. SERIE III. For at reducere prisen har Selmer outsourcet lakeringen til bilproducenten Peugeot (ja - det lyder besynderligt, men det virker). Gravereingen er blevet effektiviseret, så den ikke længere laves i hånden men i stedet bliver lasergraveret. Og visse mindre dele er blevet erstattet - f.eks. er nogle af skruerne fremstillet i rustfrit stål i stedet for messing.

Vi har gennemtestet instrumentet, og vores konklusion er MEGET positiv. Endelig er det muligt at købe en ægte Selmer saxofon, fremstillet i Frankrig, til en lidt mere rimelig pris.

Hvad er forskellen?

AXOS er udviklet for at være en konkurrent til Yamaha's billigste professionelle altsax, YAS-62, og vi anbefaler at man prøver begge saxofoner inden man beslutter sig. I forhold til Selmers øvrige modeller (som er noget dyrere), er AXOS på samme niveau, rent mekanisk. Ergonomi og intonation er mindst ligeså godt som på SERIE III eller SA/80II. Nogle af vores kunder har endda påstået at de synes AXOS stemmer bedre.

Til gengæld er klangen anderledes. Den er ikke dårligere, men blot et andet lydbillede som er en smule mere diskant og skarpt. Derfor kan AXOS være en rigtig oplagt kandidat til saxofonisten der skal spille mere funk, rock eller blues. Dette kunne være saxofonen til en Maceo Parker.

Saxofonen leveres inkl. Selmer Lightcase (der også kan bruges som rygsæk), Valgfrit Selmer mundstykke (svarende til S80 C*), ligatur og hætte.

 

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser