Moeck Rottenburgh altblokfløjte

Tredelt Moeck altblokfløjte, Rottenburgh-serien
Niveau: Professionel
Materiale: Vælg mellem flere forskellige træsorter

Fra: Moeck
Ahorn Pæretræ Bejdset Pæretræ Buksbom Palisander Oliven Grenadil Rosentræ
Pris fra
2.540,00
Varebeskrivelse

Moeck altblokfløjte i klassisk udførsel, tredelt i forskellige træsorter. ROTTENBURGH FLØJTER er designet efter originale instrumenter af Jean-Hyacinth-Joseph Rottenburgh (1672-1756, Bruxelles), af Friedrich von Huene. Moeck ROTTENBURGH-serien bliver produceret i alle typer blokfløjter fra sopranino til bas og er kendt verden over for deres høje kvalitet.

Alle fløjterne leveres med etui, korkfedt og rensestok. Ahorn og pærefløjterne er paraffinbehandlede, og behøver derfor mindre vedligeholdelse. De øvrige fløjter leveres inkl. et vedligeholdelsessæt (værdi kr. 150,-) der indeholder olie, anti-kondens og rensemidler.

  • Ahorn (Østrig): 0,63 g/cm3. Stabilt, ensartet træ, med en fleksibel, varm, og velbalanceret klang.
  • Pære (Østrig): 0,65 g/cm3. Meget i stil med ahorn, men med lidt mere kerne (center) i tonen. Mulighed for bejdset træ ved pære. 
  • Buksbom (Indien og Sydamerika): 0,80 g/cm3. Hård træsort med gennemsnitlig massefylde. Varm, fyldig klang, med masser af kerne.
  • Oliven (Sydvest Europa og Marokko): Hård træsort med højere massefylde. Minder om buksbom, men lidt mere kantet eller velartikuleret i tonen.
  • Rosentræ (Brasilien): 1,0 g/m3. Meget hård træsort. Varm tone med god resonans.
  • Palisander (Belize og Guatemala): 1,05 g/m3. Hård træsort med høj massefylde. Rig på overtoner, med en brilliant og klar tone.
  • Grenadil (Zimbabwe, Togo, og Sengal): 1,20 g/m3. Den hårdeste, mørkeste, og tungeste af træsorterne. En kompakt, elegant, og meget klar tone.

 

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser
spacer