Yamaha YCL-CSGAIII Klarinet A

Niveau: Professionel. 
Materiale: Grenadil. 
Mekanik: Forsølvet eller hamilton, 18/6 eller 19/6.
Puder: Læder.

Yamaha YCL-CSGAIII Klarinet A

Forsølvet Hamilton
Uden Pitch Correction Med Pitch Correction
Pris fra
29.465,00
Varebeskrivelse

Yamaha YCL-CSGAIII Klarinet A

Med YCL-CSGAIII har Yamaha efter sigende reevalueret alle designmæssige specifikationer, indtil de nåede frem (eller måske tilbage) til grenadiltræets rene tonalitet og naturlige resonans. Der er benyttet mindre metal for at lade træet klinge så frit som muligt, og der medfølger en kortere birne end på traditionelle klarinetter, fordi overstykket er blevet forlænget med omtrent 10mm. Tonen er varm, men med en enorm klarhed og stærk projektion.

 

Pitch Correction:

På de fleste klarinetter stemmer E og F en smule lavt. Hvis du har spillet længe er du nok vant til at kompensere for dette, nogle gange helt uden at tænke over det. Derfor kan det også føles en smule mærkeligt at komme over på en klarinet der stemmer så godt som CSG'eren med Pitch Correction, men giv det et par dage: vi er ret sikre på at du vil forelske dig i systemet. Rent praktisk er løsning to indbyggede 'vents', der minder meget om et tonehul, som sikrer at de drilske toner stemmer korrekt.

 

Hamilton forgyldning:

Nogle klarinettister foretrækker forniklet mekanik, da dette ofte føles mere glat end en forsølvning. Dette kan især mærkes hvis du skal (bliver nødt til) lave en overgang (højrehånd lillefinger) på selve mekanikken. Hamilton belægningen er en særlig forgyldning iblandet nikkel, som giver en meget glat overflade. Samtidig har forgyldningen en meget smuk, tåget svagt gylden farve.

 

Detaljer:

  • Professionel Yamaha A-klarinet
  • Grenadiltræ
  • Mekanik i forsølvet nysølv eller hamilton
  • 56.5mm birne
  • Yamaha Custom mundstykke og ligatur
  • Etui
  • Rensetilbehør
  • Blade

Garanti

Alle nye instrumenter er efterset og gennemspillet på eget værksted for at rette evt. fejl, som regel små utætheder ved puder og evt. rettelser på mekanik. En unik service der sikrer begynderen den optimale start med et instrument der fungerer som det skal.

Når du køber din klarinet hos os, får du desuden et gratis eftersyn indenfor 6 måneder fra købsdatoen.

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser