ERGOSax Bari-Bass Support

ERGOsax spillestativ til barytonsax og bassax er en meget tiltrængt tilføjelse til ERGOs-støttefamilien.

ERGOSax Bari-Bass Support

1.600,00
Model/varenr.: x601000
Varebeskrivelse

ERGOSax Bari-Bass Support

ERGOsax spillestativ til barytonsax og bassax er en meget tiltrængt tilføjelse til ERGOs-støttefamilien. Den fjerner instrumentets vægt fra spillerens krop, men i modsætning til andre seler og spillestativer kan du bevæge dig frit, når du spiller med ERGOsax.

Fordelene ved ERGOsax:

  • Det tunge instrument kan drejes med minimal kraft i alle retninger, så det problemfrit tilpasser sig spillerens bevægelser. Nøgleordene er frihed og fleksibilitet. 
  • Det er enkelt at bruge ERGOsax. Det tager et enkelt klik at sætte støtten fast i bæreringen og så er du klar!
  • ERGOsax fungerer på samme måde, uanset om du spiller siddende eller stående. Du kan bare justere det robuste teleskop efter dine behov.

 

ERGOsax når du sidder ned:

  • Placer teleskopet på venstre side af dit højre lår. Juster teleskopet nogenlunde til den højde, du har brug for, og sæt derefter støttehovedet af aluminium fast på bæreringen. Finjuster højden ved at løfte eller sænke instrumentet og derefter fastgøre det i den ønskede højde med skruen.
  • Nu svæver instrumentet vægtløst, men du kan meget nemt dreje det i alle nødvendige retninger, til venstre eller højre, frem eller tilbage. Det er lige så let at holde barytonen på din højre side eller i midten. Eller skifte mellem disse positioner, lige som du vil.
  • Fordi barytonen har en meget fleksibel forbindelse til støtten, kan du dreje den let og smidigt, mens du spiller. Selv hvis du bruger et lavt nodestativ i big band-stil, er det nemt at læse selv den nederste nodelinje!
  • Når du har lært at balancere instrumentet i ERGObrass kan du give helt slip med hænderne. Barytonsaxen bliver på plads, når saxen er på højre side af dit lår. Du kan endda snuppe dit bi-instrument uden at lægge barytonsaxen fra dig!
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser