Buffet Prodige Bb Klarinet

Begynderklarinet fra Buffet Crampon. 

UDSOLGT

Få besked når varen er på lager: klik her!

Materiale: ABS kunststof. 
Mekanik: Forsølvet nysølv, 17/6. 
Puder: Læder. 

Buffet Prodige Bb Klarinet

4.140,00
Model/varenr.: C10300
Varebeskrivelse

Buffet Prodige Bb Klarinet

Dette kan meget vel blive klarinetten vi anbefaler til nybegyndere og skoler. I hvert fald tegner det hele meget lovende for Buffet, der har redesignet deres begynderklarinet, som erstatter de kendte B10 og B12 modeller (og hvem ved.... måske endda Yamaha YCL-255, som vi de sidste år har solgt hundredevis af - særligt til nybegyndere og musikskoler).

Det særlige ved klarinetten er, at det er første gang nogen forsøger sig med en poly-cylindrisk boring indvendigt i en plastikklarinet. Tidligere har plastikklarinetter være cylindriske (altså - et lige rør der ikke varierer i dimension), mens den poly-cylindriske udformning udelukkende blev anvendt til professionelle træklarinetter. Tanken er at denne 'nye' udformning vil give en bedre klang med flere nuancer.

Samtidig har Buffet 'opgraderet' så denne model er monteret med læderpuder. Dette er noget vores teknikere elsker, da de holder længere end de traditionelle 'fiskeblære-puder'.

Klarinettens mekanik fremstilles på Buffets egen fabrik i Kina. Krop, birne, og klangstykke fremstilles i Frankrig, hullerne bores i Tyskland, og folkene hos Buffet er meget stolte af den præcision de leverer på deres nye faciliteter.

EGENSKABER:

 • Key of Bb  / Pitch: 442 Hz
 • Body: Co-polymeric ABS
 • Poly-cylindrical bore according to the E13 model
 • Barrel: 65mm
 • Keywork: 17 keys / 6 rings (18/6 as an option)
 • Optional Eb lever
 • Silver-plated keywork (Nickel as an option)
 • Adjustable thumb rest
 • Rubber damper
 • Blue steel springs
 • Leather pads
 • Urban play (plastic) mouthpiece
 • Backpack case

GARANTI

Alle nye instrumenter er efterset og gennemspillet på eget værksted for at rette evt. fejl, som regel små utætheder ved puder og evt. rettelser på mekanik. En unik service der sikrer begynderen den optimale start med et instrument der fungerer som det skal.

Når du din klarinet i vores netshop, får du desuden et gratis eftersyn indenfor 6 måneder.

Passer godt sammen
+
-83%
50,00
299,00
Du sparer: 249,00
=
4.190,00
4.439,00
Du sparer: 249,00
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser
04/08/2016

Virkelig god kvalitet! Og fedt at den har læderpuder... Det har jeg ikke kunnet finde nogle andre begynderklarinetter der har.

09/08/2016

Tak for den nye klarinet som jeg modtog sidste uge. Jeg havde den med til undervisning i går, og min lærer har godkendt den. Hun siger at det er en rigtigt god begyndeklarinet. Jeg troede egentlig at jeg skulle have en i træ, men jeg kan forstå at det er der ingen grund til. Den her Buffet spiller helt super til mit niveau lige nu.

11/10/2017

Meget velspillende og god til begynder som mig. Den tjener mig sikkert fint i nogen tid endnu. Den er en fornøjelse at øve på, og så har den jo ikke træklarinettens risiko for at revne hvis man ikke er flittig med rensekluden. Og så lyder den bedre og bedre hver uge - især hvis jeg øver mig. Jeg er glad for min Buffet klarinet !

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser