Bach Stradivarius 12 Trombone Bb

Bore: Medium (0,500")
Klangstykke: 7,5" One-piece Gold Brass
Træk: Standard eller nysølv
Inkluderer: Hard case og Bach 7C mundstykke

Messing Gold brass
Messing Nysølv (Light)
Pris fra
24.030,00
Forslag til dig
Varebeskrivelse

Hvis du er på udkig efter en ægte "Sweet Trombone" kan dette meget vel være instrumentet til dig. Hos Gottfried har vi altid været forelskede i Bach klangen, og denne trombone har en virkelig fin balance, og fungerer godt som en sold 'all-round' jazz-trombone. De mindre modeller (f.eks. Bach 8) har en tendens til at blive lidt for 'tynde' i klangen, men model 12 har en fin fylde, hvilket ellers ofte kan være en udfordring på disse små basuner. Samtidig er den mere aggressiv og hårdtslående end f.eks. model 16M.

Trombonen kan fås med både Gold-brass klangstykke, og det mere almindelige 'Yellow-brass'. Vi foretrække Gold-brass, som giver trombonen lidt mere varme og fylde i tonen. Det giver rigtigt god mening på en trombone i denne størrelse, og tonen får lidt mere farve.

Model 12 er en meget fleksibel trombone, som er let at blæse liv i. Der er godt med bid i tonen hvis det er det du søger, men en klassisk trombonist vil nok vælge at satse på et lidt større instrument. Hvis du spiller jazz eller er moderne studiemusiker, og vil have en trombone der kan komme godt rundt, er model 12 et rigtigt fornuftigt bud.

Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser