Vandoren Bladklipper til Altsax

Bladklipper (Reed Trimmer) til Vandoren altsaxblade. Reparerer beskadigede blade og øger bladets styrke ved at klippe den yderste spids af bladet.

Traditional, Java, og V12 blade
Traditional, Java, og V12 blade
Red Java, ZZ, og V16 blade
Red Java, ZZ, og V16 blade
1.020,00
Varebeskrivelse

Bladklipperen er et værktøj til vedligeholdelse af dine saxofonblade. Klippeden fungerer ved at du monterer dit blad, og derefter justerer det på plads så du kan klippe den yderste spids af. Dette vil gøre bladet en anelse hårdere at spille på, og det er derfor oplagt at benytte bladklipperen hvis du modificerer eller sliber på dine blade. Samtidig kan bladklipperen rede blade der er revnet i spidsen ved at fjerne den beskadigede del af bladet.

Bladklipperen er også et værdifuldt værktøj til dig der ikke kan finde den rette styrke blade til dit behov. Hvis du ønsker at justere dine blade med 1/4 eller 1/8 i styrke, kan du blot købe bladene et halvt nummer for bløde, og derefter skære en tynd strimmel af bladets spids for at øge styrken.

Vandorens nye bladklipper er utrolig lækkert fremstillet, og meget nem at bruge. Til saxofon leveres den i to forskellige udgaver, baseret på hvilke blade du anvender.

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser