Rottenburgh sopranblokfløjte

Tredelt Moeck sopranblokfløjte i et udvalg af træsorter, model Rottenburgh
Niveau: Professionel 
Materiale: Vælg mellem flere varianter
Greb: Barok

Fra: Moeck
Ahorn Pæretræ Bejdset pæretræ Buksbom Palisander Oliven Grenadil Rosentræ
Pris fra
1.360,00
1.600,00
Du sparer: 240,00
Model/varenr.: A12229B
Varebeskrivelse

Moeck sopranblokfløjte i klassisk udførsel, tredelt i forskellige træsorter. ROTTENBURGH FLØJTER er designet efter originale instrumenter af Jean-Hyacinth-Joseph Rottenburgh (1672-1756, Bruxelles), af Friedrich von Huene. Moeck ROTTENBURGH-serien bliver produceret i alle typer blokfløjter fra sopranino til bas og er kendt verden over for deres høje kvalitet.

Alle fløjterne leveres med etui, korkfedt og rensestok. Ahorn og pærefløjterne er paraffinbehandlede, og behøver derfor mindre vedligeholdelse. De øvrige fløjter leveres inkl. et vedligeholdelsessæt (værdi kr. 150,-) der indeholder olie, anti-kondens og rensemidler.

  • Ahorn (Østrig): 0,63 g/cm3. Stabilt, ensartet træ, med en fleksibel, varm, og velbalanceret klang.
  • Pære (Østrig): 0,65 g/cm3. Meget i stil med ahorn, men med lidt mere kerne (center) i tonen.
  • Buksbom (Indien og Sydamerika): 0,80 g/cm3. Hård træsort med gennemsnitlig massefylde. Varm, fyldig klang, med masser af kerne.
  • Oliven (Sydvest Europa og Marokko): Hård træsort med højere massefylde. Minder om buksbom, men lidt mere kantet eller velartikuleret i tonen.
  • Rosentræ (Brasilien): 1,0 g/m3. Meget hård træsort. Varm tone med god resonans.
  • Palisander (Belize og Guatemala): 1,05 g/m3. Hård træsort med høj massefylde. Rig på overtoner, med en brilliant og klar tone.
  • Grenadil (Zimbabwe, Togo, og Sengal): 1,20 g/m3. Den hårdeste, mørkeste, og tungeste af træsorterne. En kompakt, elegant, og meget klar tone.
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser
19/02/2016

Jeg har spillet på Yamaha plastikblokfløjte før, men da jeg skulle konfirmeres fik jeg lov til at komme ind til Gottfried og prøve alle deres fløjter i et lokale for mig selv. Jeg kunne ikke høre den store forskel på de forskellige trætyper, men valgte en fløjte i oliventræ fordi jeg synes den var pænest og fordi den måske klingede lidt bedre end de andre. Tak for hjælpen - især til Mathilde hos Gottfried!

31/05/2016

Det sværeste var egentlig at vælge hvilken træsort jeg ville have. Min lærer anbefalede grenadil, men jeg bestilte i både det samt rosentræ og palisander. Jeg synes godt om de mørke træsorter. I sidste ende valgte jeg at beholde blokfløjten i rosentræ. Jeg synes den har den flotteste, klareste klang - næsten krystalklar. Og så synes jeg det er flot når man kan se åretegningerne i træet.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser