HUGO af Jeanette Arp

Bogen om den folkekære kontrabassist Hugo Rasmussen, som i mere end 50 år har leveret basgang til dansk musikliv. Skrevet af Jeanette Arp.

Sprog: Dansk. 
Sider: 232. 

229,00
Varebeskrivelse

Hugo Rasmussen. En jazzmusiker, der vil blive husket!

Hugo var en meget folkekær musiker, der tiltrak et stort hjemligt publikum, også folk der som udgangspunkt ikke kendte så meget til jazz. Hans basspil var legendarisk, og selv blev Hugo en legende.

”HUGO” er dels et portræt af en kendt og folkekær musiker. Samtidig er det en fortælling om dansk jazz’ historie fortalt af danske jazzmusikere.

Bogen er baseret på mange ærlige samtaler med Hugo og interview med de mennesker, der har været tæt på ham, ikke mindst 15 af hans musikalske venner som f.eks. Niels Jørgen Steen, Alex Riel, Jesper Thilo, Jakob Dinesen, Trille, Niels Hausgaard, Carsten Dahl, m.fl., samt hans familie og ekskærester. Bogen fortæller jazzens historie gennem mere end 50 år og den belyser omkostninger og glæder ved at vie sit liv til musik og kunst. Vi kommer tæt på mennesket Hugo Rasmussen, en stor musiker, en spillemand, et varmt og generøst menneske, som fortryllede med sit nærvær og sin indlevelse musikalsk og menneskeligt, og den fortæller om arbejderdrengen, der trodsede alle odds og blev én af Danmarks mest folkekære musikere.

Bogen er en hardback på 232 sider med mange fotos trykt hos Narayana Press, samt smudsomslag.

Dette nye oplag indeholder desuden efterskrift af Paul Banks og Jakob Dinesen og, ikke mindst, Hugos sidste signatur.

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Besøg os i København

Besøg vores forretning, der siden 1796 har ligget i hjertet af København.

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Anmeldelser